Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre acomiada el 2013 amb un concert de la VBella Banda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2013 12:30:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre acomiada el 2013 amb un concert de la VBella Banda

Aquesta ha estat la 6a edició del Concert de Cap d’Any del grup format per ex músics de la Banda del Col·legi Santa Maria de Blanes, que protagonitzarà una actuació el 3 de gener

El Teatre de Blanes va allotjar el passat cap de setmana la darrera funció del 2013 amb una actuació musical que va tenir lloc dissabte a la nit. Es tractava de la sisena edició d’una actuació que ja ha esdevingut tradicional per acomiadar i donar la benvinguda a un nou any en aquest recinte: el Concert de Cap d’Any de la VBella Banda de Blanes.

Fundada l’any 2006, la VBella Banda va suposar el retrobament d’antics músics de la Banda del Col·legi Santa Maria, fet al qual al·ludeix el seu nom. Amb el projecte de tornar a gaudir de la música i de la companyia de vells amics, la formació musical ja té acostumat al públic de Blanes a que gaudeixin d’un concert vibrant i ple de matisos.


Fidel a la seva particular trajectòria, el concert de cap d’any que va oferir la VBella Banda va incloure diverses peces basades en el swing, va fer petites incursions en el jazz, i també va incloure un repertori de peces nadalenques d’obligada interpretació durant aquestes dates. Així, a la primera part es van poder escoltar peces clàssiques com ara “Begin The Beguine”, “Georgia on my mind” o bé “I’ve got you under my skin”. La primera part es va tancar amb dos medleys força especials: el primer va ser d’havaneres, una interpretació que va comptar amb la còmplice participació del públic, i el segon estava composat per cançons populars catalanes.


Per la seva banda, la segona part del concert va tenir dues vessants. La primera la van composar tres altres temes clàssics: “In The Midnight Hour”, “Moonlight Serenade” i “Cheek to Cheek”. I, per últim, la segona vessant d’aquesta segona part del concert la van composar 6 peces nadalenques que van incloure tant el “Santa Nit” com el conegut “Jingle Bell Rock”, entre d’altres.


Concert de Cobla i Big Band

Després d’aquest esdeveniment musical, la programació d’aquest darrer trimestre del Teatre de Blanes –que forma part del projecte del Teatre de la Costa Brava Sud conjuntament amb el Teatre de Lloret de Mar- es tancarà divendres vinent, 3 de gener. Ho farà amb una nova actuació musical que també està lligada a la que va tenir lloc dissabte passat: un Concert de Cobla i Big Band càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, de la qual prové la VBella Banda.

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria està formada per una cinquantena de nois i noies d’entre els 8 i els 17 anys. Fundada el 1965, és coneguda per ser la primera cobla infantil que va haver-hi a Catalunya. Enllaçant amb aquesta tradició, els joves músics tenen previst oferir un concert on es barregi la sardana i la música de Big Band, en un esdeveniment d’excepció.
El concert de Cobla i Big Band a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria està previst que tingui lloc al Teatre de Blanes el 3 de gener a partir de les 8 del vespre, amb entrada gratuïta.

Data de realització: 12/30/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300