Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament homenatja el PA Blanes Fundació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2013 06:00:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament homenatja el PA Blanes Fundació

Aquesta tarda s’ha fet a la sala de plens una recepció oficial a l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació pels èxits aconseguits

El Patinatge Artístic Blanes Fundació ha tancat aquest 2013 brindant per tots els triomfs assolits durant tota la seva trajectòria i aquesta temporada però, en especial, per la medalla de bronze obtinguda en la modalitat de grups de xou petit al Campionat Mundial disputat el passat mes de novembre a Taipei. L’Ajuntament de Blanes ha homenatjat l’equip que entrena Aurora Navarro i l’entitat que presideix Aurora Castilla amb una recepció oficial que s’ha allotjat a la sala de plens de l’edifici consistorial.


La tercera posició aconseguida al Campionat Mundial ha culminat una gran temporada en què el PA Blanes Fundació també ha aconseguit el títol estatal a Reus i el de Campió d’Europa a Mòdena en la modalitat de grups de xou petits. En els darrers anys, el Blanes ha obtingut quatre títols de Campió de Catalunya i d’Espanya consecutius.


L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha presidit l’acte d’homenatge acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Marigó ha agraït tant als patinadors com a la seva entrenadora l’esforç i dedicació esmerçades que fan que, temporada rere temporada, deixin el llistó esportiu de Blanes cada vegada més a munt.


Tot seguit, els diferents representants polítics han lliurat a cadascun dels atletes un obsequi personalitzat amb el seu nom: un dibuix original de l’artista blanenc Quico Ros. Així, han rebut el seu obsequi Jordi Ruiz, Núria Roger, Regina Palaus, Fiona Puig, Andrea Quintana, Mar Sebastian, Maria Otones, Nuria Rives, Èlia Castillo i Arancha Aliaga. També han estat obsequiades tant la presidenta del PA Blanes Fundació, Aurora Castilla, com l’entrenadora de l’equip, Aurora Navarro.


L’entrega d’obsequis s’ha tancat donant-ne un molt especial: una bandera de la vila de Blanes que l’alcalde ha lliurat a la presidenta de l’entitat. Es tracta de la mateixa bandera que durant molts anys va estar onejant al balcó principal de l’Ajuntament, i que recentment s’havia hagut de substituir per una de nova a causa que s’havia esquinçat accidentalment. Un cop s’ha arranjat, s’ha decidit lliurar la bandera al PA Blanes Fundació perquè puguin fer-la onejar als diferents campionats on participen.


Per últim, l’acte d’homenatge al PA Blanes Fundació s’ha tancat amb una fotografia de família presidida precisament per la bandera de Blanes desplegada.
Data de realització: 12/30/2013 | Data de la darrera actualització: 12/31/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300