Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava col·labora amb la campanya de joguines de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2013 09:44:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolLa Penya Blanc-i-Blava col·labora amb la campanya de joguines de Creu Roja

Aquesta ha estat la vuitena edició consecutiva en què s’ha fet la campanya. S’han recollit prop de 200 joguines, un nombre que cada any ha anat en augment

La seu de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes va ser diumenge passat l’escenari d’un acte que ja s’ha fet habitual coincidint amb aquestes festes de Nadal. Es tracta de la recollida de joguines per col·laborar amb la campanya de Creu Roja Joventut, que aquests dies treballa amb més intensitat que mai perquè d’aquí a uns dies tots els infants puguin celebrar el dia de Reis amb un somriure.

Aquest 2013 ha estat el vuitè any consecutiu en què la penya de Blanes ha organitzat la campanya, que ha aconseguit recollir prop de 200 joguines noves o en bon estat. El president de la penya, Ramon Lluís, ha valorat positivament no tan sols que cada any que passa augmenta el material que es recull, sinó també que es tracta de joguines noves, per sobre de les que estan en bon estat, però són de segona mà.


Des de Creu Roja Joventut de la demarcació de Blanes, Lloret i Tossa s’ha agraït una vegada més l’esforç que ha esmerçat la penya blanc-i-blava. I és que, especialment aquests darrers anys, ha anat en augment el nombre de famílies que demanen acollir-se a la Campanya de Reis. Així ho destaca la presidenta de Creu Roja, Maria Lluïsa Bertolín, qui explica que, d’entre totes les iniciatives que es fan arreu per ajudar-los a recollir joguines, una de les que valoren millor és la que efectua la Penya Blanc-i-Blava de Blanes.


La campanya de recollida de joguines que organitza la Penya Blanc-i-Blava funciona convidant els seus socis, amics i simpatitzants a col·laborar portant una joguina a la seu de l’entitat, situada al barri de Mont-Ferrant. El darrer dia per fer-ho coincideix amb la celebració del Nadal i cap d’any que, aquesta vegada, va tenir lloc diumenge passat comptant amb la participació de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Xavier Marcos, entre d’altres.

Durant la celebració, que es tanca amb un aperitiu, es van portant a la penya els darrers jocs, joguines i material didàctic per col·laborar en la campanya, perquè finalment els membres de Creu Roja se’ls enduguin a la seu.

A la Campanya de Reis d’enguany, Creu Roja ha de donar resposta als somnis d’uns 400 infants sumant les tres localitats de la selva litoral. A Blanes, es concreta en 123 famílies, que sumen un total de més de 200 nens i nenes. Tota aquesta feina de triatge i classificació culminarà a finals d’aquesta setmana.

Data de realització: | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300