Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja reparteix prop de 1.400 joguines a la Campanya 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/02/2014 02:15:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja reparteix prop de 1.400 joguines a la Campanya 2014

Avui s’han repartit les joguines a les famílies de Blanes i demà es farà a Lloret. Enguany ha augmentat el nombre de joguines noves recollides per sobre de les de segona mà

L’assemblea de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa està tancant aquests dies la Campanya de Reis en què ha estat treballant durant les darreres setmanes. El matí d’avui dijous, 2 de gener, s’han repartit els lots de joguines a les famílies que van demanar acollir-se a la campanya a través de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes. A finals de desembre ja es van lliurar les joguines per a les famílies de Tossa, i demà divendres, 3 de gener, es donaran a Lloret de Mar.

Segons la coordinadora local de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, Norma Rivas, els resultats han estat, un any més, molt positius, superant la campanya de l’any 2013: “A banda que hem recollit moltes més joguines, sembla que la gent s’està conscienciant de portar-les noves, millor que no pas donar-ne de segona mà. D’aquesta manera, tots els infants tindran joguines noves, i hem completat els lots amb les que estaven en més bon estat d’entre les que ens han donat de segona mà”.

Un altre aspecte positiu que ha destacat Norma Rivas és que, malgrat la crisi econòmica, la gent s’ha seguit bolcant aquest any anant a portar-los joguines, i cada dia han estat nombroses les donacions que han rebut. Tot això, a banda de les diferents entitats que també s’han sumat a la campanya convertint-se en seu de recollida o bé organitzant actes per contribuir-hi.

En motiu de la Campanya de Reis 2014, Creu Roja Joventut haurà repartit prop de 1.400 joguines, la major part a Blanes, seguida per Lloret de Mar i Tossa. Enguany s’han acollit a la campanya 127 famílies de Blanes -17 més que l’any passat-, amb un total de 248 nens i nenes; 91 a Lloret, amb un total de 155 infants; i 10 famílies amb un total de 16 nens i nenes. Cada família té entre 1 i 4 fills per als quals s’han preparat els diferents lots amb joguines adequades per a cada edat, i tots els infants hauran rebut també com a regal afegit un o dos contes que no es contemplen com a joguines recollides.

A banda de la campanya de joguines, Creu Roja s’encarrega al llarg de l’any de lliurar a les famílies un altre tipus de material que la crisi també està fent escassejar a moltes llars: paquets per fer neteja domèstics i paquets i bolquers i material d’higiene.
Data de realització: 01/02/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300