Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes amb la campanya “I tu, jugues en català?”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/03/2014 09:52:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Joguines en CatalàBlanes amb la campanya “I tu, jugues en català?”

Quatre botigues de joguines del municipi s’han adherit a l’acció que promou el consum de jocs i joguines en català, a través de l’Oficina de Català de l’Ajuntament de Blanes

Aquests dies en què els reis s’han d’afanyar en cercar totes aquelles joguines que la canalla els ha demanat a les seves cartes, arreu de Catalunya trobaran diversos establiments on podran veure un distintiu de color vermell amb l’slogan “I tu, jugues en català?”. Es tracta de la campanya impulsada per la Direcció General de Política Lingüística de Catalunya i el CPNL, el Consorci per a la Normalització Lingüística, que té com a objectiu promoure el consum dels jocs i joguines en català.


A Blanes, quatre establiments i botigues especialitzades han signat una acord de col·laboració amb el CPNL a través de l’Oficina de Català de l’Ajuntament de Blanes: Eureka Kids, Patufet, La Casa Groga i Super Juguete. Segons aquest acord, els responsables d’aquests comerços es comprometen a fer difusió i a incrementar el nombre de joguines en català dels seus establiments.


En definitiva, l’objectiu del CPNL és fer més visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. D’aquesta manera, a través de la campanya s’informa els clients a l’hora que es compta amb la implicació dels comerciants.


Arreu de Catalunya més de 300 establiments s’han adherit a la campanya, que s’identifica fàcilment amb el logo d’una capsa vermella imprès en cartells i programes de mà. També hi ha establiments que al seu aparador hi tenen exposada una capsa vermella envoltada de jocs i joguines en català que porten l’adhesiu específic de la campanya que els fa visibles. Actualment es comercialitzen prop de 1.300 joguines en català, una xifra que representa al voltant d’un 8 % del total que hi ha al mercat.

Data de realització: 01/03/2014 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300