Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença l’Internacional Gran Prix Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2014 03:46:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença l’Internacional Gran Prix Vila de Blanes

Organitzades pel Club Vela Blanes, les regates de la classe Europa, 420 i 29er, apleguen 150 participants d’arreu del món, i s’allargaran fins el 5 de gener

La manca de vent que va haver ahir divendres, el primer dia de la prova, va fer endarrerir quatre hores l’inici de les regates. Finalment, a la 1 del migdia es va poder hissar “Delta” en el pal de senyals, amb un llevant que va anar pujant de 6 a 12 nusos i que va permetre dur a terme dues de les tres proves previstes a cadascuna de les classes.

En la classe Europa, el regatista francès, Sylvain Notonier, encapçala de moment la classificació amb els mateixos punts que l’eivissenc, Veith Nicklas. Els segueixen Aleix Subirà, del Club de Vela Blanes, empatat en punts amb Alejandro Pareja, del RCN Torrevieja. Tots dos es mantenen lluitant per les places de podi per a la Copa d’Espanya.


En el marc de l’International Grand Prix Vila de Blanes es disputa la Copa d'Espanya de la classe individual Europa. Aquesta és una classe juvenil, qualificada com a estratègica per la Federació Espanyola de Vela de cara a la preparació de regatistes d'alt nivell de vela individual. Això és perquè compta amb actives flotes, sobretot en el mediterrani espanyol, amb esportistes de totes les edats i condicions. La totalitat de la flota espanyola d’Europa, participa a la Copa d'Espanya, que s’ha reunit de nou al camp de regates del Club de Vela Blanes, després de tres anys des de la darrera celebració en aquesta badia.


Foto: Àngel Joaniquet
Pel que fa als 420, Willi Pi Suñer, amb Alex Charles del Club Nàutic El Balís, mantenen el lideratge seguits de les poloneses, Ewa Romaniuk i Katarryna Goralska. Finalment en 29er, Nil Mas i Jordi Llena del Club Nàutic Garraf consoliden el primer lloc de la classificació.

L’International Gran Prix Vila de Blanes, que s’allargarà fins el proper diumenge 5 de gener, és una de les regates més importants de les que organitza el Club de Vela Blanes al llarg de l’any, que compta a més a més amb un notable ressò internacional. L’edició 2014, està aplegant 150 regatistes de 10 nacionalitats i un centenar d’embarcacions en les tres categories que competeixen.
Data de realització: 01/04/2014 | Data de la darrera actualització: 01/04/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300