Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Declarat desert el concurs d’idees per trobar una mascota per la marca del Turisme Familiar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/07/2014 09:51:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Declarat desert el concurs d’idees per trobar una mascota per la marca del Turisme Familiar

El jurat qualificador ha valorat que cap dels treballs presentats complia les expectatives. L’Ajuntament seguirà treballant per assolir l’objectiu que pretenia el concurs

El jurat del concurs ha decidit declarar desert el concurs d’idees que es va convocar per identificar la marca de Destinació de Turisme Familiar. A criteri del jurat, que es va reunir divendres passat al migdia per emetre el veredicte, cap dels treballs presentats no complien les expectatives de la mascota que ha d’identificar el Turisme Familiar a Blanes.

L’Ajuntament té previst seguir treballant per assolir un element que identifiqui i consolidi la marca de Turisme Familiar. En aquesta convocatòria s’han presentat un total de 12 treballs: 8 eren d’autors de Blanes, 2 de Maçanet, 1 de Palafolls i 1 de Sant Feliu de Guíxols. El jurat del concurs estava format per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; Anna Portas, vice-presidenta de l’Associació d’Hostaleria de Blanes; Josep Ametller, president de l’Associació de Càmpings de Blanes; el dissenyador blanenc, Joan Alum; i una tècnica de Turisme de l’Ajuntament, Natàlia Vieta.


El desembre de l’any passat l’Ajuntament de Blanes va convocar aquest concurs per escollir la imatge d’un personatge, una mascota que identifiqués els conceptes i els valors lligats a la Destinació de Turisme Familiar al municipi. L’objectiu era que Blanes pugui disposar d’una icona capaç de transmetre valors com la diversió i l’entreteniment perquè comparteixi la imatge de la marca. També es vol que la nova imatge ajudi a identificar el municipi com a lloc destacat de destí triat per les famílies pel fet de disposar d’aquesta marca DTF.

Els participants només podien presentar una obra per autor i tenien plena llibertat per escollir la temàtica del personatge. Amb tot, el què sí es demanava a les bases del concurs, és que la il·lustració estigués inspirada en algun element turístic del municipi, com per exemple el mar, Sa Palomera, o algun dels monuments que hi ha a Blanes. També s’explicitava a les bases que la imatge havia d’estar pensada perquè fos atractiva pel públic infantil i havia de ser prou versàtil com perquè pogués aplicar-se en diferents formats i espais.


Blanes va obtenir la certificació de Destinació de Turisme Familiar de l’Agència Catalana de Turisme l’any 2008 i, des de llavors, ha anat fiançant aquesta marca oferint als visitants serveis que estan relacionats. Un d’ells és el Club Infantil d’Estiu que precisament l’any 2013 va incloure diverses millores i canvis en relació a passades edicions.

Actualment a Blanes hi ha un total de 20 establiments adherits a la certificació de DTF: 4 hotels; 3 càmpings; 1 edifici d’apartaments; 9 restaurants; 1 oferta complementària, l’Espai Paddle; el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa.
Data de realització: 01/07/2014 | Data de la darrera actualització: 01/07/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300