Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El noruec Lars Johan, guanyador absolut del Gran Prix Vila de Blanes 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/07/2014 09:28:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El noruec Lars Johan, guanyador absolut del Gran Prix Vila de Blanes 2014

El trofeu ha estat una vegada més la gran cita de la vela juvenil europea, on també ha destacat la presència de regatistes del Club Vela Blanes i de Catalunya

L’entrega de premis que es va fer diumenge passat a la tarda va posar punt i final a una nova edició de l’International Gran Prix Vila de Blanes 2014 que durant aquests darrers dies s’ha estat disputant al municipi, organitzat pel Club Vela Blanes. Durant els dies de regates s’han fet 7 proves de la classe 420, 6 altres corresponents a la classe Europa i 10 de la 29er.

El guanyador absolut del Trofeu ha estat el noruec Lars Johan Brodtkorb amb una excel·lent actuació. A la classe Europa, Lars ha estat seguit a 7 punts pel català Pau Shilt i Sylvian Notonier, que s’ha classificat a la tercera plaça.


Foto: Mireia Perelló / CV Blanes
Per la seva banda, a la classe 29er, l’equip català format per Nil Mars i Toti Llena s’ha proclamat campió després de dur a terme un total de 10 proves. Les també catalanes Carla i Marta Munté han aconseguit la segona plaça i l’equip alemany de Manuel Winderle i Fèlix Wieland, ha quedat tercer.

Per últim, a la classe 420, els catalans Willy Pi Suñer i Àlex Charles han guanyat aquesta categoria seguits per la parella polonesa formada per Ewa Romaniuk i Katarzyna Goralska, així com pels britànics Max Clapp i Jo Burns, que han estat tercers.


Foto: Mireia Perelló / CV Blanes
L’edició 2014 de l’International Gran Prix Vila de Blanes ha estat marcada per la convivència de l’esdeveniment amb les obres de remodelació que s’estan fent a les instal·lacions del Club Vela Blanes. En aquest sentit, l’entitat va agrair la col·laboració mostrada per tost els implicats en la competició: comitès, regatistes, familiars i treballadors de l’empresa constructora. Des de l’entitat, a banda d’agrair aquesta col·laboració, també es va avançar que s’espera a tota la família de l’IGPVB el proper any, amb el compromís que sigui a unes noves instal·lacions sense molèsties, i amb un Club Vela Blanes molt millor pel que fa a les seves infraestructures.
Data de realització: 01/07/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300