Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen les obres de l’Escola Sa Forcanera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/07/2014 06:21:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comencen les obres de l’Escola Sa Forcanera

La construcció aniran a càrrec de la Generalitat, que ha destinat una partida de 2’5 M€, i es farà en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Blanes

Durant aquests primers dies de l’any 2014, enmig de les festes nadalenques, ja van començar els primers treballs previs necessaris perquè les obres de construcció de l’edifci que ha d’allotjar l’Escola Sa Forcanera puguin començar aquesta setmana. Així, aquest dimecres 8 de gener està previst que es faci el tancament del perímetre on s’estarà feinejant durant els propers mesos i s’efectuaran les primeres tasques, que consistiran en fer el condicionament de l’espai, amb el rebaix del sòl i l’aplanament del terreny.

La Generalitat ha inclòs als pressupostos d’aquest 2014 una partida dotada amb 2’5 M€ destinada a la construcció d’aquesta infraestructura llargament reivindicada per la comunitat educativa de Blanes. Les obres es van adjudicar a finals de l’any passat a la UTE Acsa, Obras e Infraestructuras SA & Electromecànica Soler SL, i compten amb un termini d’execució d’un any.


Per la seva banda, l’Ajuntament de Blanes va destinar una partida de 15.000 euros als pressupostos municipals per aquest any 2014, una quantitat econòmica que també te com a destí aquesta nova infraestructura. Més concretament, aquests diners seran per les despeses que significarà el trasllat del mobiliari i la documentació que s’hagi de fer des de l’actual centre educatiu, així com pels treballs d’adequació que puguin ser de menester.

L’edifici que es construirà podrà acollir dues línies i ocuparà una superfície de 4.639 m2 dins d’una parcel·la de 10.475’20 m2. Els terrenys on es farà l’escola, que van ser cedits per l’Ajuntament de Blanes al govern català, formen part del Pla Parcial Costa Brava i estan situats a tocar de la Carretera d’Accés a la Costa Brava per un costat, i per l’altre molt a prop de la plaça Onze de Setembre, on actualment hi ha els barracons on s’imparteixen les classes d’aquest centre educatiu des que va ser creat com a tal.


El futur centre educatiu constarà de tres blocs: el primer d’educació infantil amb planta baixa, tres patis protegits pel joc dels infants, i un annex per la biblioteca i les aules de reforç i desdoblament. El segon bloc consta de planta baixa i planta on hi ha educació de primària, la zona de serveis i les aules en planta baixa i primera per crear un pati tipus claustre, amb accés a les classes i al menjador. Finalment, al tercer bloc hi ha la sala polivalent/gimnàs i l’AMPA.

Els tres blocs que formen l’estructura bàsica de l’edifici estan units per una gran coberta que crea una zona porxada. Això permet que l’escola pugui disposar de moltes circulacions possibles per al seu ús diari.
Data de realització: 01/07/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300