Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

950 participants a la 26a Cursa Mar i Murtra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/13/2014 04:33:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

950 participants a la 26a Cursa Mar i Murtra

Organitzada pel Grup Fondistes Blanes, la cursa la va guanyar el corredor belga Tommy Kinders, que va fer el recorregut en 1 hora i 14 minuts

Blanes va acollir el matí d’aquest passat diumenge la 26ena edició de l’emblemàtica cursa Mar i Murtra organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Ajuntament. Finalment, van participar més de 950 corredors, una xifra valorada positivament per l’entitat, malgrat no es va poder assolir l’objectiu inicialment previst, que era arribar als 1.200.


El primer en creuar la línia de meta va ser el corredor belga Tommy Kinders, que va invertir 1 hora amb 14 minuts i 7 segons en fer tot el recorregut. Rere d’ell, en segona posició, va arribar Enric Roura, de l’Associació Atlètica Palamós, que va tardar tot just tres minuts més en fer la cursa. Per últim, pel que fa a la classificació masculina, el tercer lloc va ser per Antolí Fauria, del Club Atletisme Girona, que va fer un temps d’1 hora amb 18 minuts i 36 segons.


Per la seva banda, la dona més ràpida de la cursa va ser Eugènia Miró, que va fer-la en una hora, 32 minuts i 6 segons. La segona va ser Natàlia Rey, del Team Calella, amb un temps d’1 hora amb 34 minuts i 26 segons, i la tercera Eva Montero, que va invertir 1, 35 minuts i 46 segons.

Enguany una de les principals novetats va ser la modificació del tram final del recorregut perquè els participants poguessin contemplar la vista del passeig des de Sant Joan. Un altre canvi també va ser que tots els corredors tenien personalitzat el seu dorsal, de manera que també hi figurava el seu nom de pila, així com d’altres novetats introduïdes pels nous membres de la junta, amb el suport de tots els components del Grup Fondistes Blanes.


Ara, un cop celebrada, l’entitat farà balanç perquè, de cara a la propera edició de la Cursa Mar i Murtra del 2015, s’introdueixin noves millores. De moment, el què si es té clar és que es tracta d’un esdeveniment esportiu plenament consolidat després que ja se n’han fet 26 edicions.

Data de realització: 01/13/2014 | Data de la darrera actualització: 01/14/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300