Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Freeebike i Càritas enllesteixen el repartiment de les bicis solidàries


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/17/2014 06:17:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Freeebike i Càritas enllesteixen el repartiment de les bicis solidàries

Ahir a la tarda es van acabar de lliurar als nens i nenes les bicicletes que es van recollir i reparar al desembre, en motiu de la campanya “Que la crisi no li prengui la il·lusió”

L’empresa blanenca Freebike i Càritas Blanes han fet un balanç positiu de la campanya que, per setè any consecutiu, han organitzat per aconseguir el seu objectiu que, de fet, queda recollit i explicat al seu mateix nom: “Que la crisi no li prengui la il·lusió”. La tarda d’ahir dijous es van acabar de lliurar les darreres bicicletes que es van estar recollint durant el desembre.

La iniciativa consisteix en fer una crida perquè les persones que tinguin una bicicleta i no la fan servir la portin a Freebike, on els seus mecànics les posen a punt per lliurar-les a través de Càritas als nens i nenes amb més necessitats com a regal de Reis. En aquesta setena edició de la campanya es van aconseguir recollir un total de 22 bicicletes, de les quals se n’han restaurat i lliurat 15, ja que les altres estaven en molt mal estat i no eren aprofitables amb prou garanties.


Les últimes famílies que s’han acollit a la campanya, acompanyades dels nous i flamants propietaris d’aquesta apreciada joguina, es van acostar ahir a la botiga de l’empresa blanenca on, juntament amb els representants de Càritas, se’ls va fer el lliurament de les darreres bicicletes.

El gerent de Freebike, Joan Zurita, impulsor de la iniciativa, va aprofitar la ocasió per fer balanç i agrair totes les persones que aquests darreres dies han col·laborat passiva i activament per aconseguir l’objectiu comú, unint esforços amb Càritas. En aquest sentit, Zurita també va destacar: “Veure aquesta cara innocent i il·lusionada amb la “joguina” que Ses Majestats els Reis d’Orient han deixat per ell i ella a Freebike, compensa sobradament l’esforç de fer-ho realitat”.


Val a dir que, a banda que han estat els mecànics de Freebike els qui s’han encarregat de posar a punt les bicicletes i arreglar-les si era menester, l’empresa també va destinar un 2% de les vendes nadalenques per adquirir els recanvis i peces que ha fet falta substituir. D’aquesta manera, les bicicletes han arribat als seus destinataris i destinatàries en perfecte estat.
Data de realització: 01/17/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300