Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Efrem Gordillo presenta a Blanes el seu primer llibre “Dalí, el gran pensador”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/18/2014 09:11:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaEfrem Gordillo presenta a Blanes el seu primer llibre “Dalí, el gran pensador”

El jove professor de filosofia blanenc defensa i analitza el pensament filosòfic de Salvador Dalí a través del seu primer llibre que mostra la faceta més desconeguda del pintor

La sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal es va tornar a omplir ahir al vespre de gom a gom per allotjar l’esperada presentació del llibre Dalí, el gran pensador. Llegat d’un escriptor desconegut, que va anar a càrrec del seu autor, Efrem Gordillo Pla. El jove professor de filosofia blanenc defensa i analitza en el seu primer llibre el pensament filosòfic del pintor, la faceta més desconeguda de Salvador Dalí.


Foto: Aitor Roger
Convençut de la gran qualitat literària del genial pintor empordanès, Efrem Gordillo va descobrir els seus escrits gràcies a un treball d’estètica que va haver de fer a la facultat, començant pel volum d’assajos que el va seduir sense remei. A mesura que va anar capbussant-se en aquesta descoberta literària, Gordillo també se’n va adonar que hi ha molt pocs estudis sobre el pensament filosòfic de Dalí, llevat de la tesi doctoral de Vicenç Santamria, que se centra només en els anys 30.


Foto: Aitor Roger
D’aquesta manera, la filosofia daliniana ha acabat sent el tema de la tesi doctoral que està preparant Efrem Gordillo, abans de la qual ha publicat aquest llibre divulgatiu que està adreçat a tots els públics. A través de la seva lectura, es pot descobrir que els textos dalinians estan farcits de temes crucials que apareixen de manera recurrent: la política, la religió, la mort i l’erotisme en són alguns.Data de realització: 01/18/2014 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300