Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PA Blanes Fundació guanya el Campionat de Girona de Grups Xou


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/20/2014 12:34:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El PA Blanes Fundació guanya el Campionat de Girona de Grups Xou

L’equip blanenc es va classificar al primer lloc amb la nova coreografia titulada “As Time Goes By”, que tornarà a defensar al Campionat de Catalunya que es disputarà la setmana vinent

Després que el Patinatge Artístic Blanes Fundació va tancar l’any 2013 brindant pels èxits assolits, aquest nou any 2014 no el podia haver encetat de millor manera: sumant el primer guany al que, de ben segur, tornarà a ser un mol bon palmarès esportiu coincidint amb la nova temporada. Ara, l’equip que entrena Aurora Navarro s’ha penjat la medalla d’or al Campionat Territorial de Girona de Grups Xou que es va disputar a Fontajau el passat cap de setmana, un esdeveniment que va comptar amb la participació de més de 3.500 persones de públic.


La medalla d’or se l’ha penjat l’equip blanenc gràcies a la seva nova coreografia que du per títol “As Time Goes By”, amb la què va aconseguir 90 punts. El PA Blanes Fundació va compartir podi amb el segon classificat, el Club de Patinatge Bescanó –que va sumar 83 punts amb el muntatge “Un record inoblidable”- i el CP Llagostera, que va sumar-ne 76’70 amb la peça “In Crescendo” que li va significar la tercera plaça.


Després d’aquest primer guany aconseguit, el PA Blanes Fundació defensarà de nou la seva “As Time Goes By” tot just d’aquí a 15 dies, al Campionat de Catalunya de Grups Xou que es disputarà a Lleida el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer. Per últim, val a dir que la participació al Campionat Territorial de Girona va ser la primera ocasió que va tenir l’equip blanenc per lluir la flamant bandera de Blanes que tot just li va ser lliurada a finals d’any per l’Ajuntament de Blanes, durant la recepció oficial que se’ls va oferir pels èxits aconseguits.
Data de realització: 01/20/2014 | Data de la darrera actualització: 01/20/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300