Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva posa en marxa “Jo em cuido!”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/23/2014 02:34:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva posa en marxa “Jo em cuido!”

Es tracta d’Activitats Dirigides per fomentar hàbits saludables que es podran fer de febrer a juny. Hi ha activitats esportives per a gent gran i adults, així com tècniques hipopressives

L’Ajuntament de Blanes posarà en marxa del 3 de febrer al 27 de juny tres tipus d’Activitats Dirigides que es faran a la Ciutat Esportiva Blanes. Organitzades pel Departament d’Esports, Salut i Qualitat de Vida, la finalitat que persegueixen és precisament complir amb els objectius d’aquesta àrea de govern: fomentar hàbits saludables entre els ciutadans i ciutadanes.

Presentades sota el lema “Jo em cuido!”, els tres grups són: activitats esportives de baix impacte per a gent gran majors de 60 anys (gimnàstica suau de manteniment); activitats esportives d’impacte mig per a adults (gimnàstica de manteniment i estiraments); i tècniques hiopressives (orientades a la prevenció, la consecució de millores estètiques, postures i de rendiment esportiu).


Les persones que vulguin participar en qualsevol dels dos primers grups d’activitats poden triar fer-les 2 dies/setmana o bé 3 dies/setmana cada mes, en sessions programades de dilluns a divendres. Respecte a l’horari, per a la gent gran s’ha assignat de 9’15 a 10’05 h del matí i per als adults de 15’30 a 16’20, amb diferents opcions pel que fa als dies de la setmana.

Pel que fa a les tècniques hipopressives, hi ha dos tipus de sessions diferenciades: aprenentatge i manteniment. Les sessions d’aprenentatge es faran els dimarts de 9’15 a 9’55 h i les de manteniment (només poden participar les persones que abans hagin fet les sessions d’aprenentatge) els dijous amb el mateix horari. Els tres tipus d’Activitats Dirigides estan impartides per un mateix instructor, tècnic en activitat física i esport.


Les inscripcions per matricular-se ja es poden fer des del 23 de gener, i s’han de formalitzar al Punt d’Informació de la Ciutat Esportiva Blanes, amb matrícula gratuïta. Respecte les quotes de les diferents activitats, van des dels 12 euros fins els 60 euros en funció del seu tipus i regularitat setmanal. Més informació: www.blanes.cat/esportsData de realització: 01/23/2014 | Data de la darrera actualització: 01/24/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300