Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de la Costa Brava Sud programa 36 espectacles professionals, locals i familiars


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/29/2014 12:37:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_2El Teatre de la Costa Brava Sud programa 36 espectacles professionals, locals i familiars

Inclou els musicals “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” i “Pegados”, guardonats als Premis Butaca i Max de les Arts Escèniques, així com d’altres novetats

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el de Lloret de Mar, Romà Codina, han encapçalat avui al matí la presentació de la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud, la segona d’aquest projecte en comú que uneix els esforços de les dues poblacions selvatanes.

Els regidors de Cultura de Lloret de Mar i Blanes, Arseni Frigola i Lara Torres respectivament, han explicat els trets més destacats de la programació que es podrà visionar durant el primer semestre de 2014 a les sales dels dos municipis, que inclou un total de 36 espectacles professionals, familiars i locals.


Fotos: Quim Llorens
D’entre les 10 produccions que composen la programació professional destaca la presència de tres musicals. Un d’ells és T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, que es podrà veure l’1 de febrer a Lloret, obrint la programació de l’escena professional. Protagonitzat per Mercè Martínez i dirigit per Elisenda Roca, ha estat considerat com un dels musicals de referència de la passada temporada a Barcelona i va ser Premi Butaca al millor musical l’any passat.

També acumula un bon nombre de guardons un altre dels musicals de la nova programació que s’oferirà a la sala de Blanes el 25 de maig; Pegados. Dirigida per Víctor Conde i protagonitzada per Xènia Reguant i Ferran González, va obtenir sengles guardons a la millor composició musical, a la millor actriu musical i al millor musical als Premis Butaca 2010 i dos Premis Max de les Arts Escèniques l’any 2011; al millor espectacle de teatre musical i a la millor direcció musical.

En l’àmbit de la música i la dansa també hi trobem el musical, Sing, Song, Swing, que es representarà a Blanes el 25 d'abril; l’espectacle de dansa Cube que s’ofereix el 14 de febrer també a Blanes, a càrrec de Kulbik Dance Company, guanyadors del programa televisiu Tu si que vales a l’edició del 2011; i finalment el Concert Desconcertant que interpretarà el 17 de maig a Lloret de Mar l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Dos altres plats forts de la nova temporada de Teatre de la Costa Brava Sud és Afterplay, que protagonitzen Fina Rius i Toni Sevilla el 2 de febrer a la sala de Blanes; així com Jo mai, que s’ofereix a Lloret el 8 de març protagonitzada pels actors joves més prometedors del país.

La programació professional es completa amb tres espectacles que s’allotjaran a Lloret: el 15 de març el duet integrat per Tamara Alexeeva i Josep Soto oferiran un repertori d’obres de la lírica i la música de cambra; el 22 de març serà el torn de la peça dramàtica Per un sí o per un no, dirigit per Ramón Simó i encapçalat pels mediàtics Lluís Soler i Xavier Boada; i el monòleg Acorar, protagonitzat per Toni Gomila, que es representarà el 29 de març.


Entra en escena Lloret Espai Off

Una de les novetats d’aquesta temporada és la posada en marxa del Lloret Espai Off. Un projecte que busca complicitats amb nous espais fora del teatre per portar les arts escèniques a espais insòlits

Provocar, divertir i captar públic que no és assidu dels teatres és la finalitat del Lloret Espai Off que s’engega per primera vegada a Lloret de Mar gràcies a la col·laboració del Teatre i la Biblioteca de Lloret de Mar. La iniciativa neix amb la voluntat de portar teatre a escenaris singulars de la població.

En aquesta primera edició s’oferiran tres espectacles de gèneres molt diversos però la finalitat és que Lloret respiri teatre, literatura i música: Recitals a domicili el 21 de març, Pentateatre Atòmic el 28 de març i Carvalho contra Montalbán el 25 i 26 d’abril.

Escena Local i Escena Familiar

D’altra banda, Teatre de la Costa Brava Sud també aposta i fort per l’escena local. Així el Grup El Mirall de Blanes estrenarà el 4 i el 5 d’abril l’obra escrita i dirigida per Pep Alum Parole, Parole, mentre que l’agrupació local de Lloret de Mar, Quantus Teatre estrenarà també el 4 d’abril Lisístrata. Dos espectacles que al llarg del 1014 es podran veure tant a Lloret com a Blanes.

L’escena familiar de Teatre de la Costa Brava Sud torna a prendre un gran relleu amb un total de vuit espectacles. El Grup Rialles de Blanes torna a programar espectacles infantils de gran qualitat per als més petits perquè els gaudeixin acompanyats de gent gran, mentre que en el Teatre de Lloret s’hi ha previst aquesta temporada tres espectacles aptes per a tots els públics.

Abonaments i Descomptes

Seguint amb l’objectiu d’acostar el màxim possible el Teatre de la Costa Brava Sud per a tots els públics, es continuen oferint abonaments i descomptes en la venda d’entrades per als espectacles de la programació professional. Així, hi ha un 15% de descompte per als abonaments de 3 espectacles, i d’un 25% de descompte pels abonaments de 5 espectacles.

D’igual manera, les persones en situació d’atur poden comprar entrades al preu de 3 €, i els alumnes de Teatre o Dansa dels dos municipis les poden adquirir al preu de 5 €. Les famílies nombroses tenen un 15% de descompte; les persones amb Carnet Jove i els Jubilats un 25% de descompte; els qui disposin del Carnet Biblioteques poden gaudir d’un 15% de descompte i els alumnes del Servei de Català d’un 25% de descompte.






Data de realització: 01/29/2014 | Data de la darrera actualització: 01/29/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300