Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal acull una xerrada sobre els beneficis de les teràpies amb cavalls


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2014 10:19:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal acull una xerrada sobre els beneficis de les teràpies amb cavalls

Organitzada per l’Àrea d’Acció Social i el SIAD de Blanes, la xerrada-col·loqui va anar a càrrec d’Anna López, terepeuta ocupacional i equinoterapeuta

La sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes es va omplir d’assistents ahir al vespre per assistir a una xerrada-col·loqui que podia interessar a un gran ventall de públic. Presentada sota el títol “El cavall com a terapeuta”, l’encarregada de parlar sobre aquesta qüestió va ser Anna López Godina, diplomada en teràpia ocupacional i amb un postgrau sobre equinoteràpia i teràpies assistides amb cavalls.


Amb l’ajut de fotografies i vídeos, Anna López va explicar al llarg de la sessió -posant com a exemple diversos casos- els beneficis que poden aportar les teràpies amb cavalls: a nivell cognitiu, social/relacional, emocional i físic. La terapeuta també va explicar que, tot i que pugui semblar que es tracta d’una tècnica descoberta fa poc, la primera vegada que estan documentats els beneficis que poden comportar les teràpies amb cavalls ens remunta a l’antiga Grècia.


La xerrada estava organitzada per l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament i el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i la Plataforma de Dones de Blanes, comptant amb el suport de la Biblioteca Comarcal i l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes. La propera activitat que han organitzat aquests mateixos col·lectius tindrà lloc el proper dimarts 18 de febrer, de nou a a la Biblioteca Comarcal. Es tracta d’una xerrada que es presenta sota el títol “Com estimar sense renunciar a tu mateix”, i anirà a càrrec de la terapeuta Maria José Romero Gallardo.


D’altra banda, l’Institut Català de les Dones a Girona, conjuntament amb els SIADs de Blanes, Lloret i del Consell Comarcal de la Selva, han organitzat un Taller de Formació sobre Violència Masclista que s’allotjarà igualment a la Biblioteca Comarcal el proper dimarts 12 de febrer.
Data de realització: 02/05/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300