Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes rep diverses distincions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2014 12:58:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes rep diverses distincions

L’entitat també celebra el bon ritme d’execució que segueixen les obres de remodelació de les instal·lacions, que ja han inclòs el muntatge del sostre del futur edifici esportiu

El Club de Vela Blanes està d’enhorabona aquests dies al haver rebut diversos reconeixements durant la Festa de la Vela Catalana. L’acte, celebrat a finals de gener, té per objectiu reivindicar la importància social i esportiva d’aquesta disciplina a Catalunya, així com aportar reconeixement als seus principals actors: esportistes i clubs nàutics

Per un costat, la Federació Catalana de Vela ha distingit el CV Blanes com la segona millor escola de vela de Catalunya de l’any 2013, consolidant així el gran esforç que es fa en l’àmbit de la promoció d’aquest esport, la seva tecnificació i la competició. En tots tres àmbits, el Club Vela Blanes hi duu a terme una activitat destacada que l’han fet mereixedor en els darrers anys de la Vela de Platí de forma constant i regular.

D’altra banda, la parella de regatistes formada per Alba Bou i Júlia Subirà també van ser protagonistes de la Festa de la Vela Catalana en rebre una distinció pel seu mèrit esportiu, concedit per la gran temporada que van realitzar l’any passat, quan es van proclamar campiones de la copa d’Espanya i del Campionat d’Espanya de 470. Amb aquest nou reconeixement, la seva candidatura per formar part de l’equip olímpic nacional es consolida dia rere dia.


Per últim, el patró de l’embarcació Beagle, Roger Ferrer, va rebre un guardó com a tercer classificat de la Copa Catalana de Creuers Zona Nord R13. A banda dels guardonats, van assistir a l’acte en representació del Club de Vela Blanes el seu vice-president, Oriol Subirà, i el nou comodor des de principis de gener, Xavier Manresa.

Les obres de remodelació segueixen a bon ritme

Des del Club de Vela Blanes també s’ha valorat positivament el bon ritme d’execució que segueixen les obres de remodelació, que aquests dies han cobert una nova fase amb la instal·lació del sostre del futur edifici esportiu. Aquests treballs en concret es van realitzar a finals de gener, i va ser necessària la intervenció de diverses grues i camions de gran tonatge, així com que es tanqués la circulació en l’accés a les instal·lacions per major seguretat.


L’impacte visual que ha significat la consecució d’aquesta nova fase de les obres fa que es consideri aquest moment amb un gran valor simbòlic, així com un notable pas endavant en el timing de treball marcat. Les plaques del sostre que s’han instal·lat com a coberta corresponen a la futura edificació que allotjarà l’àrea esportiva i Escola de Vela, el què seran les aules i el gimnàs, entre d’altres.
Data de realització: 02/12/2014 | Data de la darrera actualització: 02/12/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300