Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Kulbik Dance porta el hip hop al Teatre de Blanes amb l’espectacle “Cube”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2014 12:02:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Kulbik Dance porta el hip hop al Teatre de Blanes amb l’espectacle “Cube”

Un centenar d’alumnes de dansa assistiran a l’espectacle acollint-se a una de les modalitats d’abonaments i descomptes que hi ha al Teatre de la Costa Brava Sud

El proper divendres 14 de febrer a les deu del vespre es presenta al Teatre de Blanes “Cube”, un espectacle de la companyia barcelonina Kulbik Dance Company que ja ha captivat a milers de persones. Es tracta de persones amb un ampli ventall de registres: ballarins, enginyers, mares, nens, actors i actrius, científics, joves, artistes...

Això és perquè “Cube” és més que una sessió de hip hop. Es tracta d’una proposta multidisciplinària que transcorre a l’interior d’un cub imaginari que es va transformant durant un espectacle que va gestar-se durant més de dos anys abans d’arribar als escenaris.


En el cas de Blanes, l’espectacle que s’oferirà divendres vinent al Teatre serà presenciat almenys per un centenar d’alumnes d’escoles de dansa de Blanes i rodalies que s’han acollit a una de les diverses modalitats d’abonaments i descomptes que ofereix el Teatre de la Costa Brava Sud. D’aquesta manera, enlloc dels 12 euros que paga el públic en general per assistir a aquest espectacle, als alumnes d’escoles de dansa els costa 5 euros, el mateix preu del qual també poden gaudir els alumnes de teatre.

Un tasteig de “Cube” a peu de carrer abans de la funció

Perquè el públic es pugui fer una idea de l’espectacle que s’allotjarà al Teatre de Blanes, el mateix dia de la representació, el divendres 14 de febrer, la companyia oferirà un petit tasteig a peu de carrer a partir de les 7 de la tarda. Ho farà a la plaça d’Espanya, situada molt a prop del Teatre.

Es tracta d’un showcase, una demostració a l’aire lliure amb l’acompanyament de música. El tasteig a peu de carrer que oferiran els ballarins i ballarines de Kulbik Dance té una duració molt breu –entre 15 i 20 minuts- i servirà d’aperitiu a la funció que començarà tres hores més tard, al punt de les 10 de la nit.


El ballarí Kanga Valls lidera la prestigiosa companyia Kulbik Dance i és qui s’ha encarregat de coreografiar i dirigir un grup de cinc ballarins (Isaac Suárez, Kiko López, Manel Cabeza, Sergi Orduña i Susana Ayllón) que interactuen amb la poesia d’Ulises Paniagua durant seixanta minuts. Kulbik Dance Company es va fundar l’any 2010 a càrrec de diversos integrants de la companyia Estilo, que va dirigir Kanga Valls durant sis anys, així com altres ballarins que provenen d’Andalusia, Catalunya i València.

Aquesta jove companyia de dansa urbana està escrivint des de llavors una intensa trajectòria que l’ha portat a ser guanyadora del programa televisiu “Tú si que vales” l’any 2011 i ser seleccionada pel circuit “Danza a escena” de 2013. Disposats a explorar els múltiples camps del llenguatge gestual, Kulbik Dance Company aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk i inclús el reaggae. Tot plegat vertebrat per les tècniques més rellevants en street dance: popping, animation, locking, hype i altres disciplines artístiques com el ballet contemporani, el mim i la poesia.
Data de realització: 02/12/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300