Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Esport i Educació a la propera xerrada d’Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/19/2014 03:28:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesEsport i Educació a la propera xerrada d’Aula Blanes

La sessió mensual que organitza Aula Blanes tractarà aquesta vegada sobre els recursos pel creixement personal que es poden aconseguir a través de la pràctica esportiva

Sovint s’ha considerat l’esport com una activitat que, a més a més de mantenir-nos sans i en forma, també ens ajuda a nivell psicològic i emocional, complint la famosa cita de mens sana in corpore sano. Ara bé, si parlem de la pràctica esportiva en els infants, hi ha un component educatiu que pot ser el camí per aconseguir d’altres objectius igualment lloables.

És en aquest sentit que es mou la xerrada que ha organitzat Aula Blanes, i que tindrà lloc el proper dimarts 25 de febrer, a partir de les 8 del vespre, a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. Sota el títol El joc motor i l’esport: recursos pel creixement personal, la xerrada anirà a càrrec de Raquel Font i Lladó, directora i professora del Grau en Ciències de l’Activitat Física de l’Esport d’EUSES, un centre adscrit a la UdG, i component del Grup Physical Activity and Sport Research, el PHAS Reserarch.


La conferència mirarà de respondre qüestions que vinculen l’educació integral, l’esport i el joc motor. També tractarà sobre la responsabilitat social que es té com a pares i mares, docents o entrenadors en edats d’iniciació, d’educar a l’individu perquè esdevingui un ciutadà personal i socialment competent.

La Doctora Font exposarà els criteris que permeten identificar la competència motriu, així com diferenciar les característiques que fan educativa una proposta d’activitat física i d’esport. En aquest sentit, posarà en evidència la relació existent entre el desenvolupament motriu i el creixement personal.Data de realització: 02/19/2014 | Data de la darrera actualització: 02/19/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300