Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Xavi Marina, segon a la Cursa Ice Ultra de l’Àrtic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/19/2014 09:46:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Xavi Marina Medalla Ice RaceXavi Marina, segon a la Cursa Ice Ultra de l’Àrtic

El corredor blanenc ha culminat la cursa de quatre dies en segona posició després de recórrer 230 km en condicions extremes, a més de 20 graus sota zero

L’atleta d’ultra fons Xavi Marina s’ha classificat a la segona posició de la Cursa Ice Ultra que s’ha estat disputant durant aquests darrers dies al Cercle Polar Àrtic. Durant quatre dies el corredor blanenc ha estat competint en condicions extremes, a més de 20 graus sota zero. Les tres primeres etapes van tenir un recorregut de 50 kilòmetres i la quarta i darrera, que va finalitzar ahir, ha estat de 90 km, sempre sobre neu, i amb una distància total de 230 km.


Per aquesta nova aventura, Xavi Marina es va estar preparant a fons durant els darrers mesos, com per exemple provant el material passant dues hores en un congelador industrial, corrent molt per la sorra -una superfície força similar a la neu-, o bé provant el material d’abril al congelador de grans dimensions que hi ha a l’empresa familiar, la pastisseria de La Plantera.


La competició ha comptat amb la participació de 50 corredors, 4 d’ells de l’estat espanyol. A banda de Xavi Marina també han corregut Ignacio Prat, Tony Andrades i Albert Bosch. Pel que fa a l’expedició blanenca, també ha comptat amb la participació d’Albert Vives, que s’ha encarregat de l’equip i ha estat enregistrant en vídeo tota l’aventura. Demà dijous està previst que estiguin de tornada a Blanes.

Data de realització: 02/19/2014 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300