Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El III Carnaval de la Costa Brava Sud triplica la difusió dels actes que es faran a Blanes, Lloret i Tossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/20/2014 02:04:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Carnaval2014El III Carnaval de la Costa Brava Sud triplica la difusió dels actes que es faran a Blanes, Lloret i Tossa

S’ha organitzat el I Concurs d’Instagram, que premiarà les millors fotografies de les rues, i es repartiran 35.000 programes que inclouen en un sol exemplar els actes de les tres poblacions

Els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han presentat aquest migdia el III Carnaval de la Costa Brava Sud que tindrà lloc a les tres poblacions del 28 de febrer al 15 de març. L’acte ha tingut lloc justament a la platja de Sa Palomera de Blanes, el lloc que Ferran Agulló va designar l’any 1908 com el portal de la Costa Brava, l’indret on s’inicia aquest atractiu territori gironí.


Fotos: Quim Llorens
L’acte l’han encapçalat els alcaldes de Blanes i Lloret, i l’alcaldessa de Tossa: Josep Marigó, Romà Codina i Gisela Saladich, respectivament. Per la seva banda, els regidors i regidores de Festes dels tres Ajuntaments s’han encarregat de presentar les característiques més destacades del cicle festiu. Es tracta de Lara Torres, de Blanes; Idoia Saracíbar i Ester Olivé de Lloret de Mar, i Ignasi Sallés de Tossa de Mar.
35.000 programes amb els actes de les tres viles

El Carnaval de la Costa Brava Sud és un projecte que es va posar en marxa l’any 2012 com una iniciativa per promocionar conjuntament els actes de carnaval dels tres municipis. En aquest sentit, una de les principals novetats de la tercera edició d’aquest 2014 és que s’ha triplicat i unificat la difusió dels actes que es faran durant aquest cicle festiu.

D’aquesta manera, durant aquests propers dies es repartiran un total de 35.000 programes que inclouen els actes que se celebraran a tots
tres municipis. Amb un mateix exemplar es donaran a conèixer de manera unificada les activitats que es podran anar a gaudir tant a Blanes com a Lloret i Tossa, ampliant a l’hora el territori on es distribuirà.

L’any passat cada Ajuntament es va encarregar de fer difusió de les seves respectives activitats per separat, tot i que sota la mateixa línia gràfica que ha caracteritzat el Carnaval de la Costa Brava Sud des de la seva primera edició.


A banda de fer-se arribar als ciutadans i ciutadanes de les tres poblacions, la distribució dels programes d’activitats farà una especial incidència als municipis situats al nord del Maresme i a la Selva interior. Això és perquè els seus habitants són els que majoritàriament assisteixen als actes de Carnaval de les tres poblacions selvatanes.

Un altre dels elements de promoció que també serà novetat aquest 2014 serà la campanya d’espots publicitaris que s’ha contractat per emetre a través de TV3, a les desconnexions de l’àrea de comarques gironines. Concretament, està previst que es facin 7 insercions de 20 segons durant la setmana vinent, del 24 al 28 de febrer.


Primer concurs Instagram Carnaval Costa Brava Sud

També serà novetat aquest any la convocatòria de la primera edició del Concurs d’Instagram del Carnaval de la Costa Brava Sud, que té com a temàtica els actes d’aquest cicle festiu i, en especial, les rues que es faran als tres municipis. Cada fotografia haurà de dur l’etiqueta/hastag #carnavalcostabravasud + l’etiqueta de la població on s’ha realitzat la fotografia, és a dir: #Blanes, #Lloret i #Tossademar.

Els usuaris, a part de tenir perfil d’Instagram, han de fer-se fan de la pàgina de Facebook del Carnaval de la Costa Brava Sud https://www.facebook.com/CostaBravaSud. Pot participar en el concurs qualsevol persona física major de 18 anys, i les fotografies es podran penjar amb l’etiqueta corresponent de l’1 al 16 de març.

El jurat valorarà principalment la qualitat i originalitat de les imatges que es presentin a concurs, i hi haurà 5 categories de premis:

1- Premi a la millor fotografia de les Rues #carnavalcostabravasud
2- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Lloret
3- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Blanes
4- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Tossademar
5- Premi a la millor fotografia del “Sambodrom” de Tossa de Mar
#SambodromTossa

Les Rues de Carnaval, l’acte més destacat a cada població

En la línia de les dues anteriors edicions, s’ha incidit especialment en coordinar les rues de carrosses i comparses perquè els habitants de tots tres municipis puguin gaudir-les.

Això és perquè es vol aprofitar el potencial que tenen Blanes, Lloret i Tossa unides perquè, a través del cicle festiu del Carnaval, es pugui donar a conèixer el magnífic entorn de la Costa Brava Sud i, per afegit, els seus atractius d’allotjament, comerç, cultura i restauració que ofereixen les tres viles.

D’aquesta manera, a Lloret de Mar la rua es farà el dissabte 1 de març a les quatre de la tarda i el diumenge 2 de març a les dotze del migdia; Blanes la farà el diumenge 2 de març a les cinc de la tarda i Tossa de Mar el dissabte 15 de març a les cinc de la tarda.

Més informació a:

www.blanes.cat
www.lloret.org
www.tossademar.cat

Data de realització: 02/20/2014 | Data de la darrera actualització: 02/20/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300