Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal es prepara pel Carnaval


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/24/2014 04:11:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal es prepara pel Carnaval

Dissabte passat es va fer un taller de pentinats de conte per a pares o mares i fills que va comptar amb la participació de 24 nens i nenes

Davant la imminent arribada de les festes de Carnaval que a Blanes tindran lloc del 28 de febrer al 5 de març, la Biblioteca Comarcal no ha volgut perdre la ocasió perquè, una vegada més, els seus usuaris puguin gaudir-les amb tota la seva intensitat. Amb aquest objectiu, dissabte passat al matí es va organitzar un Taller de Pentinats de Conte que es va allotjar a la sala d’actes Roberto Bolaño.


Fotos: Gemma Ciuró
Per facilitar que tothom que estigués interessat pogués participar-hi –ja que es tracta d’un tipus de tallers que necessiten tenir un aforament reduït d’alumnes- es van fer dues sessions a 2/4 d’11 del matí i a 2/4 d’1 del migdia. El taller estava adreçat a pares o mares acompanyats dels respectius fills que tinguessin a partir dels 4 anys d’edat. En total, sumant els dos tallers que es van fer, van participar 24 nens i nenes.

Les explicacions del taller van anar a càrrec de la perruquera i contaire Fafá Franco, de Taleia Cultura, que va fer una espectacular entrada teatralitzada al taller com a preàmbul de les explicacions que va adreçar als alumnes. D’aquesta manera, els pares i mares van poder crear agosarats pentinats presidits per la fantasia i el color, que van fer les delícies de tothom, començant per ells mateixos, així com els seus models.


La directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes, Gemma Ciuró, ha fet una valoració positiva del resultat del taller com un mitjà més per dinamitzar l’activitat ja de per sí prou concorreguda que hi ha de manera habitual en aquest equipament. Els darrers anys s’havia optat per fer una sessió especial de l’L’hora del Conte a la sala infantil, però aquesta vegada, sens dubte, l’activitat s’ha gaudit a parts iguals per tothom.


A banda d’aquesta taller, la Biblioteca Comarcal també ha posat a disposició dels seus usuaris i usuàries una Taula Temàtica de llibres relacionats amb les festes del Carnaval que està instal·lada al vestíbul. D’altra banda, a partir del 3 de març i fins el dia 29 d’aquest proper mes, s’han preparat diverses activitats en motiu d’una nova edició del programa Promocionem la Cultura, Fomentem la Cultura, que comptarà com entitat convidada amb l’associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.


Data de realització: 02/24/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300