Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou èxit de l’Escola de Dansa Miriam Beltrán a la Dance World Cup Spain


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/25/2014 04:35:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou èxit de l’Escola de Dansa Miriam Beltrán a la Dance World Cup Spain

El centre blanenc, que va participar amb tres coreografies, va aconseguir una medalla de bronze i una menció especial, així com d’altres distincions

L’Escola de Dansa Miriam Beltrán ha fet un balanç positiu de la seva participació a la segona edició del Dance World Cup Spain celebrada a Sitges a principis d’aquest febrer, que va comptar amb la participació d’estudiants de dansa i escoles d’arreu de l’estat espanyol. El centre blanenc va participar amb cinc alumnes d’entre 9 i 17 anys d’edat i va presentar tres coreografies en dues disciplines: dansa clàssica i dansa contemporània.


A través d’aquestes coreografies, l’Escola de Dansa Miriam Beltrán ha guanyat d’una banda una medalla de bronze en dansa contemporània i de l’altra una menció especial en dansa clàssica. El tercet que composaven les ballarines Anna Cerrillo Gago, Maria Cordovilla Sánchez i Laura López Fernández, va guanyar la medalla de bronze en la categoria Junior Trio contemporani. Per la seva banda, Jéssica Tremp Shaydavletova va aconseguir una especial en la categoria de Mini Solo Ballet.


Aquests, però, no van ser els únics guardons aconseguits per les ballarines blanenques. Lídia Bartrés Soler va guanyar el concurs al millor disseny de Tutú de Ballet que l’empresa El Petit Ballet va convocar formant part dels actes de la Dance World Cup Spain. No cal dir que aquests positius resultats aconseguits animen l’Escola de Dansa Miriam Beltrán a presentar-se en properes edicions de la competició amb una participació encara més nombrosa.

Mentrestant, el centre continua treballant en els seus programes d’ensenyament en les diferents disciplines que inclou: dansa clàssica, moderna-jazz, creativa, contemporània, clàssic espanyol, flamenc i hip-hop. També seguirà participant periòdicament en diversos esdeveniments. El més proper tindrà lloc el 21 de març, quan actuarà en un Festival Benèfic que tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona.
Data de realització: 02/25/2014 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300