Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

AFIC organitza un curs d’iniciació a la fotografia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2014 11:32:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AFIC organitza un curs d’iniciació a la fotografia

Les places són limitades, inclouen quatre sessions teòriques i una de pràctica, que consistirà en una sortida sobre el terreny per experimentar el què s’ha après

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) organitza un curs d’iniciació a la fotografia que començarà a finals de març i durarà un mes. Les places són limitades a 20 persones per grup, s’assignaran per ordre d’inscripció; i el preu és de 40 € pel públic en general i de 30€ pels socis de l’AFIC.

L’objectiu és donar les nocions bàsiques per aprendre a dominar la càmera perquè les fotografies no surtin mogudes, fosques o desenfocades. A través d’aquest curs també es podrà adquirir coneixements per utilitzar la càmera fotogràfica correctament i treure-li encara més rendiment.

El curs consta de quatre sessions teòriques que es faran a la seu de l’entitat -local Karl Faust del Carrer Vila de Lloret, 98- els dissabtes al matí: el 29 de març i els dies 5, 12 i 26 d’abril de 10 a 13 h. També es farà una sortida pràctica sobre el terreny el dia 12 d’abril de 15 a 19 h per poder experimentar tot el què s’ha après.

Pel que fa al seu contingut teòric, es farà una introducció general a la fotografia; una presentació dels diferents estils fotogràfics; els elements de la càmera i les opcions de captura, llum i medició; i finalment les regles i recomanacions per a la composició fotogràfica. Més informació: http://www.aficblanes.com/website/index.asp


Data de realització: 02/27/2014 | Data de la darrera actualització: 02/27/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300