Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Vela Blanes i ASPRONIS renoven el conveni de Vela Adaptada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2014 03:49:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club Vela Blanes i ASPRONIS renoven el conveni de Vela Adaptada

Aquest serà el quart any que continuarà fent-se l’activitat, que permet la inclusió de vuit joves en una disciplina esportiva minoritària en l’àmbit de la discapacitat

Vuit esportistes del Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS continuaran practicant vela adaptada en aigües de Blanes gràcies al conveni que l’entitat social ha signat avui al migdia amb el Club Vela Blanes. L’acte, que s’ha allotjat a les instal·lacions de l’entitat nàutica, l’han encapçalat els presidents del CV Blanes i el CE El Vilar, Amadeu Nualart i Xavier Oms, respectivament, acompanyats de representants de les dues entitats, entre ells el nou comodor del CV Blanes, Xavi Manresa.


També han participat en l’acte de signatura els vuit joves que, un cop per setmana, participaran en l’activitat. Aquest ha estat el tercer conveni que s’ha signat i serà el quart any que es continuarà fent vela adaptada, ja que els dos darrers convenis tenen un caràcter biennal.

L’acord estableix un total de 16 setmanes d’entrenament, amb una aturada als mesos de juliol i agost, així com al gener i febrer. La pràctica de vela adaptada queda sempre condicionada als factors meteorològics, amb sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l’aigua.

En la nova temporada, que començarà el proper 11 de març, el Club Vela Blanes seguirà proporcionant l’embarcació –un raquer-, així com dos entrenadors especialitzats als quals acompanya un monitor del Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS. Això fa possible la inclusió esportiva en una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat, que es practica de manera unificada.

Els esportistes del CE El Vilar han adquirit molt pràctica en aquests darrers anys gràcies als convenis amb el Club Vela Blanes. El passat mes d’octubre van demostrar la seva expertesa als XX Jocs Especial Olympics que es van celebrar a Vilanova i la Geltrú, en què competien per primer cop en alta competició i van aconseguir l’or olímpic.


Data de realització: 02/27/2014 | Data de la darrera actualització: 02/27/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300