Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PA Blanes Fundació, Campió d’Espanya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/03/2014 09:14:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El PA Blanes Fundació, Campió d’Espanya

L’equip que entrena Aurora Navarro ha revalidat el títol que ja ha guanyat en diverses ocasions i participarà al Campionat Europeu que es disputarà a Holanda

El Patinatge Artístic Blanes Fundació s’ha apuntat aquest passat cap de setmana un nou èxit esportiu al proclamar-se campió de l’estat espanyol en la competició de grups xou que es va disputar el passat cap de setmana de l’1 i 2 de març a Santiago de Compostela. L’equip que entrena Aurora Navarro es va penjar l’or amb l’espectacular actuació de la nova coreografia d’aquesta temporada, que du per títol “As Time Goes By”.

Darrera l’equip blanenc es va situar un altre equip català, el CPA Sant Celoni, que defensava el seu muntatge “Pel meu 40 aniversari...”, seguits a la tercera plaça pel CP L’Aldea, que presentava la coreografia “Jo !”. Amb aquest nou guany, que li ha permès revalidar el títol de campió de l’estat espanyol que ja va aconseguir en l’anterior temporada, la propera fita que li espera ja serà el Campionat Europeu que es disputarà del 24 al 26 d’abril a Almere, Holanda.


Fotografia: Federació Espanyola de Patinatge
Val a dir que l’espectacle que presenta el PA Artístic Blanes Fundació va ser especialment aclamat pel públic assistent al campionat, ja que es tracta d’una coreografia que va in crescendo i que culmina amb un sorprenent final. Durant aquesta temporada l’equip blanenc ja s’ha penjat l’or al Campionat de Girona de Grups Xou que es va disputar el passat mes de gener a Fontajau mentre que, per contra, el jurat qualificador del Campionat de Catalunya de Grups Xou que es va celebrar a principis de febrer a Lleida, va preferir escollir campió l’equip de Sant Celoni per davant del PA Blanes Fundació, que va proclamar-se sots-campió.
Data de realització: 03/03/2014 | Data de la darrera actualització: 03/03/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300