Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra diumenge la 50a Festa dels Premis Recvll


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2014 12:23:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra diumenge la 50a Festa dels Premis Recvll

Enguany concorren 225 obres que opten a ser guardonades en sis categories. El jurat qualificador es va reunir dissabte passat per emetre el veredicte

Diumenge vinent Blanes acollirà la festa de la Revista Recvll, que inclou el veredicte i lliurament de la 50a edició dels Premis Recvll. Es tracta d’un dels guardons literaris més destacats tant en l’àmbit blanenc com en el gironí i català que, a més, han arribat ja a les seves noces d’or.

Enguany han concorregut un total de 225 treballs que opten a ser guardonats en sis categories de premis: Narració, Poesia, Teatre, Periodisme, Retrat Literari i la nova modalitat de Conte Infantil. Totes les obres guanyadores tenen assegurada la seva publicació, a més dels guardons en metàl·lic, que sumen 8.100 € en total.


Fotografia: Quim Llorens
Els membres de tots dos jurats (els de les cinc primeres categories i els del premi de conte infantil) es van reunir dissabte passat 1 de març per emetre el veredicte de la 50a edició, que es donarà a conèixer diumenge vinent.

Festa dels Premis Recvll 2014

La celebració començarà diumenge a 2/4 de 2 de la tarda al restaurant Mont-Ferrant de Blanes, amb una copa de benvinguda i un dinar al final del qual es farà l’obertura de la sobretaula a càrrec de Pere Reixach, de l’equip de Recvll. La lectura i proclamació del veredicte anirà a càrrec de la secretària dels jurat, Maria Àngels Vázquez, seguida pel lliurament dels premis durant el qual el membre del jurat, Salvador Roca, farà una breu entrevista als guardonats.

La vetllada es tancarà amb els parlaments de cloenda a càrrec del president del jurat, Vicenç Llorca, i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó.
Data de realització: 03/05/2014 | Data de la darrera actualització: 03/05/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300