Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta el Pla d’Accions als empresaris de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/25/2014 04:11:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PATRONAT TURISME COSTA BRAVA GIRONAEl Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta el Pla d’Accions als empresaris de Blanes

La reunió va aplegar representants del sector de la hostaleria, així com d’ofertes complementàries i organismes relacionats amb altres activitats del municipi

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar ahir dilluns al sector privat de Blanes el Pla d’Accions que té previst desenvolupar durant aquest 2014, així com d’altres projectes que està impulsant. Se’n va encarregar de fer-ho el director del Patronat, Ramon Ramos, qui va estendre’s especialment en les noves línies estratègiques que es prioritzaran, amb l’objectiu de poder establir noves sinèrgies i veure en quins tipus d’accions es pot concretar la col·laboració.


A la presentació de caràcter intern, que també va comptar amb la participació de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, van assistir-hi una quarantena de persones, majoritàriament empresaris del sector de l’hostaleria. Igualment, també van participar representants d’entitats i organismes d’activitats complementàries, així com del teixit econòmic del municipi.

Ramon Ramos va parlar dels tres nous clubs de màrqueting de producte –Cultura i Identitat, Enogastronomia i Experiències Úniques/Premium- que venen a sumar-se als cinc ja existents, i que compten amb més de 400 socis. El director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va incidir especialment en la necessitat de treballar conjuntament el sector públic i privat per poder millorar els resultats i la promoció del territori.


Durant aquest 2014, el Patronat disposa d’un pressupost de 4’81 milions d’euros, en la seva majoria aportats per la Diputació de Girona. Amb aquest pressupost, a banda de millorar el posicionament de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i altres objectius de dinamització i difusió, l’organisme públic vol millorar la competitivitat turística de les destinacions i empreses; incrementar la formació i aprofundir en la innovació online i offline de les accions promocionals.

Es tracta d’una estratègia de màrqueting i de promoció basada en tres valors fonamentals de la destinació: la cultura, la natura i la gastronomia. Tots tres eixos s’estan presentant a les 34 fires de turisme estatals i internacionals on participa el Patronat.


En l’àmbit de les noves tecnologies, s’estan implementant noves actuacions que s’han iniciat amb la posada en funcionament del nou web oficial de la costa Brava i el Pirineu de Girona, la creació d’un portal específic de Festivals de Música de la destinació i accions 2.0 amb bloguers, youtubers i l’evolució de la campanya “Instagram Your City”.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/25/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300