Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de sortida a Blanes de la campanya de drets laborals per als joves


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/31/2014 11:13:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tret de sortida a Blanes de la campanya de drets laborals per als joves

El CLJB va acollir dissabte la primera sessió sobre drets laborals per als joves que tindrà continuïtat durant els propers dies a diverses localitats dels Països Catalans

El Consell Local de Joventut de Blanes (CLJB) va acollir dissabte passat la primera sessió de drets laborals per als joves, una jornada que es va allotjar a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal durant el matí. La xerrada està emmarcada dins un projecte de la Xarxa de Consells Locals de Joventut de Catalunya, i compta amb el suport del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i la Fundació Triangle Jove.

Després que Blanes ha acollit aquesta primera jornada, havent significat el tret de sortida gironí de la campanya, l’experiència tindrà continuïtat pròximament a diferents localitats d’arreu dels Països Catalans. D’aquesta manera, la propera sessió que s’ha programat tindrà lloc el 5 d’abril a Sant Feliu de Guíxols, i més endavant també s’allotjarà a Badalona i Lleida, entre d’altres, amb la possibilitat que diversos municipis de les Illes Balears i del País Valencià segueixin igualment l’exemple.


Pel que fa a la jornada que es va fer a Blanes el 29 de març, al llarg del matí van intervenir Arnau Fornés, representant sindical d’Acció Jove (CCOO), i Joan Guirado, representant sindical d’Avalot (UGT). El primer ponent va fer una radiografia de la situació actual entre els joves a les comarques gironines, mentre que el segon participant va explicar les diferents tipologies de contractes, així com els drets i deures que tenen els joves davant d’aquests. La part final de la sessió es va dedicar a resoldre dubtes i a tractar casos més concrets a petició dels assistents.

La idea d’organitzar aquesta xerrada sobre els drets laborals va sorgir en el sí dels darrers debats del Consell Local de Joventut de Blanes sobre quin ha de ser el paper que han de dur a terme en el municipi. El suport que aquesta iniciativa ha rebut per part del Consell Nacional de Joventut de Catalunya es va traduir dissabte passat de manera explícita amb la presència de la seva presidenta, Núria Ramon, així com de diferents membres del mateix secretariat.
Data de realització: 03/31/2014 | Data de la darrera actualització: 03/31/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300