Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre acull espectacles de l’agermanament de Blanes i Ardales


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/31/2014 06:17:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre acull espectacles de l’agermanament de Blanes i Ardales

Dissabte va actuar la cantant Antonia Contreras -que va ser presentada per Maite Martín- i diumenge es va fer l’espectacle “Fusió de Cultures”

Diumenge passat van culminar els actes organitzats durant aquests dies per commemorar el Dia d’Andalusia, inclosos dins els actes festius que se celebren periòdicament en motiu de l’agermanament que uneix els municipis de Blanes i Ardales. Per estretar aquest especial lligam que hi ha entre les dues viles, dos cops a l’any s’organitzen sengles activitats a Blanes, una de les quals coincideix sempre al voltant del Dia d’Andalusia.

Els actes celebratius es van encetar divendres passat amb un dinar d’agermanament i una assemblea ordinària de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales que presideix Salvador Gutiérrez. La jornada es va tancar de nou de manera festiva, amb un berenar-sopar.

“Cantes y Coplas de Màlaga” i “Fusió de Cultures” al Teatre

L’endemà dissabte els alcaldes de Blanes i Ardales, Josep Marigó i Juan Calderon respectivament, també van encapçalar la inauguració oficial de l’exposició Blanes-Ardales, compartint sentiments: El Vilar i Villaverde. Ja a la nit, els actes d’agermanament van continuar al Teatre.


En aquesta ocasió l’espectacle que es va oferir es presentava sota el títol Cantes y Coplas de Màlaga, que va comptar com a principal actuació amb una artista d’excepció: la cantant Antonia Contreras. La seva força interpretativa, que va comptar amb el constant aplaudiment del públic assistent des de la primera fins a la darrera peça, va captivar tant als entesos en aquest tipus de cançó com als profans en la matèria.


La cantant malaguenya va actuar acompanyada a la guitarra per Alberto Torres i va ser precedida a l’escenari per les cançons que va interpretar Macarena Albarracín en substitució de l’artista que inicialment s’havia previst, Ardaceli González. L’espectacle de dissabte a la nit va comptar com a mestre de cerimònies amb Aitor Roger, que va cedir el seu micròfon a tota una figura del cante flamenc, la cantant catalana Maite Martín, perquè fos ella qui s’encarregués de presentar l’actuació del plat fort de la vetllada.


Maite Martín només va tenir paraules d’elogi i respecte envers Antonia Contreras, a qui va confessar admirar des de sempre. La cantant i compositora nascuda a Barcelona també va explicar que no havia dubtat traslladar-se a Blanes només per tenir el privilegi d’assistir al concert d’Antonia Contreras.

Durant la mitja part, el públic assistent va poder fer un tasteig de l’actuació que s’havia de fer en aquest mateix recinte l’endemà diumenge. En aquest cas es tractava de l’espectacle presentat sota el títol Fusió de Cultures, que va anar a càrrec del pianista Josep Maria Piguillem, la cantant Rosa Baena i el guitarrista Alberto Torres.

Data de realització: 03/31/2014 | Data de la darrera actualització: 03/31/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300