Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’adhereix de nou a “L’Hora del Planeta”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/31/2014 12:13:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes s’adhereix de nou a “L’Hora del Planeta”

Per col·laborar en aquesta campanya, dissabte passat a la nit l’Ajuntament de Blanes va apagar els llums d’alguns dels llocs més emblemàtics del municipi

Un any més, l’Ajuntament de Blanes s’ha sumat a la celebració que es va fer dissabte passat, 29 de març, de L’Hora del Planeta i, entre les 20’30 i les 21’30 h, l’enllumenat públic dels llocs més emblemàtics del municipi es va apagar. L’Hora del Planeta és una gran campanya de mobilització i participació de centenars de persones de tot el món, institucions, empreses, governs i centres educatius que la segueixen.

D’aquesta manera, en col·laboració amb la campanya, l’Ajuntament de Blanes va tancar els llums principals de les fonts ornamentals de la plaça Solidaritat, l’avinguda dels Països Catalans, la cruïlla de La Plantera de davant l’Estació d’Autobusos i la cruïlla del carrer Anselm Clavé amb la carretera d’accés a la Costa Brava. Ja fa uns quants anys que el consistori blanenc es va adherir a aquesta iniciativa promovent l’estalvi energètic per lluitar contra el canvi climàtic.


La campanya L’Hora del Planeta està organitzada per la WWF i enguany ha complert la seva vuitena edició havent assolit el seu propi rècord de participació amb un total de 160 països adherits arreu del món. Arreu de Catalunya hi ha hagut més de 30 ciutats adherides, mentre que a l’estat espanyol han estat 251. Pel que fa a comarques gironines, n’han donat suport cinc més a banda de Blanes: Girona, Ripoll, Castell-Platja d’Aro, Vidreres i Parlavà.

L’objectiu d’aquesta iniciativa mundial no és estalviar energia durant una hora, sinó promoure conductes respectuoses amb el medi ambient durant els 365 dies de l’any. Es tracta d’un gran esforç internacional de sensibilització que, recolzat en aquest gest simbòlic d’apagar els llums, aprofundeix en temes cabdals com l’estalvi i l’eficiència energètica, la promoció de renovables i l’autoconsum com a pilars per a la lluita contra el canvi climàtic, el principal problema ambiental global.
Data de realització: 03/31/2014 | Data de la darrera actualització: 03/31/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300