Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la Programació de Primavera al Casal de Joves Morralla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2014 12:09:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca la Programació de Primavera al Casal de Joves Morralla

Les principals novetats són dos tallers de dansa, un d’scrap i un altre per aprendre tècniques d’estudi. En total hi ha 12 tallers i activitats que inclouen festes i concerts

La nova Programació de Primavera que es farà durant els propers mesos al Casal de Joves, Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes començarà a partir de la setmana vinent, 7 d’abril, i s’allargarà fins el juny llevat d’un curs que es farà fins a principis de juliol. En total, s’han preparat 12 tallers i activitats que s’afegiran als què ja van començar a fer-se a principis d’any, tots ells pensats perquè hi assisteixin grups d’entre 10 i 12 nois i noies com a màxim.

Seguint la línia participativa que caracteritza el Casal, la nova oferta posa a disposició dels joves diverses propostes de contingut prou heterogeni, per complaure diferents gustos i afinitats. Tots els tallers s’imparteixen durant la tarda-vespre, entre un o dos cops per setmana, i també es farà un intensiu de cap de setmana.

Principals Novetats: Tècniques d’Estudi, Dansa i Scrap

Una de les principals novetats de la programació del segon trimestre del 2014 al Morralla, Espai Creatiu està adreçada als estudiants que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Presentat sota el títol Tècniques d’Estudi, el taller donarà nocions bàsiques que ajudaran els seus assistents a poder reforçar els seus estudis i aprovar les assignatures amb més facilitat. El curs es farà dos dies a la setmana -dilluns i dimarts, de 17’30 a 19’00 h-, i s’allargarà des del 7 d’abril fins el 10 de juny. La inscripció costa 20 euros/mes.


Fotografies: Morralla, Espai Creatiu
L’altra primícia són dos cursos sobre el món de la dansa. Un d’ells està dedicat a la dansa contemporània, i s’impartirà els dimecres de 17’30 a 19’00 al preu de 10 euros/mes del 9 d’abril al 25 de juny. L’altra taller és de dancehall per aprendre a ballar els millors ritmes caribenys, es farà els dilluns de 17’30 a 19’00 h al preu de 25 euros/mes, i s’ha programat del 7 d’abril al 16 de juny.

La tercera novetat de la nova programació és un curs sobre l’art del reciclatge, conegut com scrap. El taller ensenyarà als seus alumnes a decorar i personalitzar objectes amb les tècniques més artístiques. S’impartirà un cop per setmana, els dimecres de 18’15 a 19’45 h, del 23 d’abril fins el 9 de juliol, i costarà 50 euros tot el curs sencer.

Circ, Teatre, Festes i Concerts

La resta de tallers que s’han programat per aquesta primavera estan dedicats a la resta d’arts escèniques: el circ i el teatre, per donar continuïtat a anteriors aprenentatges iniciats al Morralla, Espai Creatiu. Així, del 7 d’abril a l’11 de juny es farà un curs de teles i trapezi dos cops per setmana, amb un cost que anirà relacionat en funció del nombre de dies en què es vulgui assistir-hi.


També hi haurà un taller de tècniques de circ –malabars, equilibris, corda, fluixa, etc- que s’impartirà un cop per setmana; un altre de teatre dos dies a la setmana; i un workshop intensiu de trapezi que es farà el primer cap de setmana del mes de maig a càrrec de Sara Lola. Tot aquest seguit tallers –inclosos els de dansa- estan pensats no tan per aquells joves que vulguin aprofundir en alguna de les disciplines relacionades amb el món del circ, sinó que també estan dirigits als qui tinguin ganes de posar-se en forma de manera més artística i amena.

Precisament per poder posar en pràctica els coneixements adquirits en els tallers de dansa i arts escèniques, així com per gaudir de la festa en general, s’han programat durant aquests mesos 4 activitats lúdiques. Així, el 19 d’abril es farà una Festa Techno; el 26 d’abril una sessió de Cabaret de Circ; el 10 de maig una Festa de Psytrance; i el 24 de maig un Concert amb la Sra. Tomasa.
Inscripcions i Informació de la Programació del Morralla, Espai Creatiu :

- Morralla, Espai Creatiu
Avinguda de l’Estació, 70 nau 4
De Dilluns a Divendres de 17 a 21 h
Telèfon : 972 330 711
morralla@blanes.net / www.blanesjove.cat


Data de realització: 04/02/2014 | Data de la darrera actualització: 04/02/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300