Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Alumnes alemanys d’intercanvi escolar visiten l’Ajuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2014 12:08:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Alumnes alemanys d’intercanvi escolar visiten l’Ajuntament

Es tracta d’una trentena de joves d’una escola de Baviera que aquests dies estan allotjats amb famílies d’estudiants del Col·legi Santa Maria

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, Susana Ramajo, va encapçalar la trobada que es va fer ahir al matí amb els integrants d’un programa d’intercanvi cultural en què participa el Col·legi Santa Maria del municipi. Una seixantena de persones –entre alumnes i professors dels dos centres educatius- van assistir a l’acte, que es va allotjar a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El Col·legi Santa Maria de Blanes ja fa cinc anys que participa en aquest programa d’intercanvi amb alumnes del Col·legi Karl-von-Closen de la població Egenffelden (Baviera, Alemanya). En total han vingut a Blanes 30 joves alemanys acompanyats de dues professores, i estan allotjats amb famílies d’estudiants de tercer d’Educació Secundària del centre blanenc.


Durant la recepció, en què també va participar la directora del Col·legi Santa Maria, Gemma Pérez, la regidora d’Educació va donar la benvinguda a Blanes a tots els assistents en nom de la població. Posteriorment, va explicar als estudiants bavaresos les principals característiques de la vila que els acollirà durant aquests dies, després que tot just van arribar-hi dimecres passat i marxaran de tornada al seu país dijous de la setmana vinent, 10 d’abril.


Al llarg de la seva estada al municipi els estudiants, acompanyats dels seus companys blanencs, estan visitant diversos llocs d’interès, i també tenen previst conèixer altres poblacions catalanes com Figueres, Girona i Barcelona. La trobada es va tancar lliurant als joves visitants informació turística sobre Blanes i la Costa Brava, així com amb una foto de família que van fer tots plegats davant la façana del consistori, precisament la que originàriament era la principal temps enrere.

Després de la seva estada a Blanes, els alumnes del Col·legi Santa Maria faran la segona part de l’intercanvi viatjant a Baviera del 13 al 20 de maig. L’estada que hauran fet aquests dies al municipi selvatà està previst que es tanqui amb un sopar de germanor preparat per les famílies dels estudiants blanencs.


Data de realització: 04/04/2014 | Data de la darrera actualització: 04/04/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300