Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls puntuals de TrÓnsit pels actes de Setmana Santa


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/17/2014 12:11:02 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Talls puntuals de TrÓnsit pels actes de Setmana Santa

La Policia Local de Blanes ha informat sobre les modificacions en la circulaciˇ de vehicles que hi haurÓ els dies 18 i 20 d’abril en motiu dels actes religiosos d’aquestes vacances

Com cada any, en motiu dels actes de celebraciˇ de Setmana Santa, la Policia Local de Blanes ha informat sobre els talls i les modificacions puntuals que caldrÓ fer en el trÓnsit rodat de vehicles durant els propers dies.

Les afectacions de trÓnsit sˇn necessÓries per garantir el correcte desenvolupament de dos actes religiosos: el divendres 18 d’abril, amb la celebraciˇ de l’Anunci dels Manaies i la Processˇ Penitencial del Sant Crist; i el diumenge 20 d’abril, amb la Processˇ del Ressuscitat i el Cant de l’└ngel.


Talls de TrÓnsit Divendres 18 d’Abril

El recorregut que farÓ tant l’Anunci dels Manaies (21’30 h) com la Processˇ Penitencial del Sant Crist (22 h) serÓ el segŘent: plaša de l’EsglÚsia, carrer Nou, carrer Ample, passeig de Dintre, carrer Muralla, carrer Raval sud i nord, plaša MossŔn Joan Quer i plaša de l’EsglÚsia. Val a dir que el primer acte de l’Anunci dels Manaies fa el recorregut en sentit invers.

Les mesures de circulaciˇ, amb talls puntuals de trÓnsit al centre de la vila, estÓ previst que comencin des de les 20’30 fins a les 00’00, aproximadament, i consistiran bÓsicament en aquests quatre punts :
  - Tall de circulaciˇ de l’accÚs al C/Ample des del Pg.de Mar
  - Els vehicles que circulin per la Plaša Sagrada FamÝlia/carrer Santa BÓrbara no podran accedir al C/Raval nord i se’ls desviarÓ pel C/Salut en direcciˇ al C/ Jaume Ferrer
  - L’accÚs al C/Ample pel C/Roig i JalpÝ tambÚ estarÓ barrat: la circulaciˇ es desviarÓ a l’alšada del C/ MossŔn Manresa en sentit Pg. Pau Casals
  - Els vehicles que circulin pel C/Mestranša no podran accedir a la plaša d’Espanya, que tambÚ estarÓ tancat a la circulaciˇ, i se’ls desviarÓ a l’alšada del C/Camadasa en direcciˇ al Pg. Pau Casals

Talls de TrÓnsit Diumenge 20 d’Abril

El recorregut que farÓ la Processˇ del Ressuscitat, que culmina amb la interpretaciˇ del Cant de l’└ngel, Ús doble, ja que cadascun dels dos passos que la composen va per una ruta diferent. El Pas de la Mare de DÚu (11 h) surt de l’EsglÚsia Santa Maria i passa pel carrer Raval, carrer Muralla, passeig de Dintre i plaša dels Dies Feiners.

Per la seva banda, El Pas del Ressuscitat (11’15 h) tambÚ surt des de l’EsglÚsia Santa Maria, per˛ baixa pel carrer Nou, carrer Ample i acaba igualment a la plaša dels Dies Feiners, on s’ha d’interpretar el Cant de l’└ngel.

Els talls puntuals de trÓnsit que caldrÓ es faran des de les 11’30 fins a les 13’30 h, aproximadament, i sˇn bÓsicament tres:
  - Tall de circulaciˇ de l’accÚs del C/Ample des del Pg. de Mar.
  - L’accÚs al C/Ample pel C/Roig i JalpÝ tambÚ estarÓ tancat: la circulaciˇ es desviarÓ a l’alšada del C/MossŔn Manresa en sentit Pg. Pau Casals.
  - Els vehicles que circulin per la Pl. Sagrada FamÝlia i C/Santa BÓrbara no podran accedir al C/Raval nord i se’ls desviarÓ pel C/Salut en direcciˇ al C/Jaume Ferrer.
Data de realitzaciˇ: 04/17/2014 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/17/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300