Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 1.200 de nens i nenes participen als Tallers de Pasqua


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/18/2014 01:51:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 1.200 de nens i nenes participen als Tallers de Pasqua

L’activitat forma part de la Campanya de Promoció per donar a conèixer i valoritzar els productes artesans. Aquest matí les platges han tornat a registrar una bona afluència de banyistes

La primera de les dues jornades dels Tallers de Pasqua que s’ha fet avui al matí ha registrat una bona afluència de públic. Així, es calcula que prop de 1.200 de nens i nenes han participat avui al matí en aquesta activitat que s’organitza aquests de vacances a Blanes. Demà dissabte tornaran a fer-se els tallers amb el mateix horari: de 10’30 a 13’30 h del matí, de nou al passeig Cortils i Vieta, a tocar del carrer Ample.


L’activitat infantil va a càrrec de monitors de la companyia La Fera Ferotge i forma part d’una Campanya de Promoció organitzada per segon any consecutiu al municipi. L’Ajuntament de Blanes ha sumat esforços amb el sector dels pastissers i flequers per donar a conèixer els productes artesans que es fan durant la Setmana Santa, principalment bunyols, tortells i mones.


Els tallers ofereixen a la canalla, acompanyats dels pares i mares i familiars, la possibilitat de participar en tres tipus d’aprenentatges. Un d’ells els ensenya a fer-se la seva pròpia mona al seu gust i, en aquest sentit, l’han pogut fer amb xocolata, virostes de xocolata, confitura i pa de pessic.


Un altre dels tallers adreçats al públic infantil proposa pintar i decorar ous de Pasqua de diferents colors, una opció especialment apreciada pels menuts. Per últim, la tercera proposta és que es confeccionin vestits de manaies o bé màscares de conills de Pasqua, que precisament és el dibuix que identifica la Campanya de Promoció.


Inflables fins el diumenge

D’altra banda, la mainada també pot gaudir aquests dies dels inflables que organitza l’empresa OK Titans, que estaran instal·lats al passeig Cortils i Vieta fins diumenge vinent 20 d’abril, durant tota la jornada. Els inflables es van posar en marxa ahir a la tarda i, sumant-hi els usuaris que hi ha hagut avui al matí, es calcula que ja hi ha passat uns 1.500 nens i nenes.


La Campanya de Promoció inclou com a principal eix la distribució de cartells i díptics dels quals se n’han editat gairebé el doble que l’any passat. Així, durant aquests dies s’estan repartint 16.500 fulletons, alguns dels quals ja es van distribuir la setmana passada als centres escolars, ja que són precisament els nens i nenes els principals destinataris dels tortells i mones. Als díptics, a banda del llistat de pastisseries i fleques que participen a la campanya, també s’hi recullen els actes que es fan a Blanes en motiu de Setmana Santa.

Platges amb els primers banyistes de la temporada

El bon temps que continua fent avui divendres ha tornat a propiciar que, seguint la tònica ja iniciada aquests darrers dies i el darrer cap de setmana, les platges de Blanes hagin tornat a registrar la presència dels primers usuaris de la temporada, alguns fins i tot per fer-hi un bany de mar. De fet, des del passat cap de setmana en què molts visitants ja van començar a celebrar les vacances de Setmana Santa, les platges del municipi ja van començar a veure’s prou concorregudes.


Tot i que els establiments d’allotjament que hi ha a Blanes no han obert al 100%, els hotels, càmpings i apartaments que sí han decidit fer-ho aquests dies han registrat una bona ocupació, si bé no es disposen encara de xifres definitives. A banda de la informació que s’ofereix a les Oficines de Turisme de la plaça Catalunya –al centre del municipi- i a la plaça dels Càmpings –al cor de la zona turística- avui divendres i demà dissabte també hi ha una carpa ubicada al bell mig dels Tallers Infantils on també es distribueix informació de la vila, així com els llocs d’interès que es poden visitar.Data de realització: 04/18/2014 | Data de la darrera actualització: 04/18/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300