Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local sufoca l’inici d’un foc en un pis amb dos ocupants abans que es propagui


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2014 04:30:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local sufoca l’inici d’un foc en un pis amb dos ocupants abans que es propagui

Han intervingut 3 patrulles de la Policia Local, Protecció Civil de Blanes, 2 unitats de Bombers i 2 ambulàncies del SEM, tot i que no ha estat necessari traslladar cap persona a l’Hospital

La ràpida intervenció d’una patrulla de la Policia Local de Blanes ha propiciat que la matinada d’avui diumenge s’hagi pogut sufocar un foc quan estava en el seu inici, apagant-lo abans que es pogués arribar a propagar. Els fets han tingut lloc a les 00’58 h, quan una patrulla de la Policia Local de Blanes que circulava per la zona del barri d’Els Pavos ha pogut comprovar que se sentia olor a cremat i ha localitzat l’origen del fum.


A partir d’aquí s’ha activat el Protocol d’Emergències i s’ha donat avís a tots els cossos relacionats mentre, paral·lelament, els agents de la patrulla que havien detectat el seu inici han acudit al lloc de l’incendi, un àtic situat en un edifici de l’Avinguda dels Pavos. Amb l’ajuda d’un extintor que duien al cotxe-patrulla, els agents han extingit el foc i han ajudat a desallotjar els dos únics ocupants que hi havia en aquell moment en el pis afectat. Es tracta d’un home i una dona, M.F.G. de 30 anys i L.A.J. de 23 anys respectivament, tots dos veïns de Blanes.


En l’atenció de l’emergència han intervingut tres patrulles de la Policia Local, Protecció Civil de Blanes, dues unitats del cos de Bombers i dues ambulàncies del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) en previsió que s’hagués de fer algun trasllat. Finalment, aquest darrer extrem no ha estat necessari. Tampoc ha fet falta desallotjar la resta d’inquilins de l’edifici on hi havia hagut el foc, ja que al haver-lo sufocat en el seu inici, no hi hagut en cap moment perill que es pogués propagar.


Respecte el possible origen del foc, la hipòtesi que sembla més plausible és que hagi estat a causa de dues espelmes que estaven enceses, que han cremat un equip de música que hi havia al domicili afectat. Amb tot, haurà de ser la investigació que s’ha obert en aquest cas la que determini finalment quin ha estat l’origen del foc.
Data de realització: 04/20/2014 | Data de la darrera actualització: 04/20/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300