Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

12 dotacions de cossos d’emergències intervenen en l’extinció d’un incendi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2014 01:34:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

12 dotacions de cossos d’emergències intervenen en l’extinció d’un incendi

El foc no ha provocat cap víctima i s’han desallotjat sis persones, entre ells els dos inquilins del pis sinistrat, situat als baixos d’un bloc d’apartaments d’Els Pins

Un total de 12 dotacions corresponents a diversos cossos d’emergències locals i de la Generalitat han intervingut en l’extinció d’un incendi que ha tingut lloc la matinada d’avui dilluns en un apartament situat al barri d’Els Pins, a la zona turística de Blanes. Més concretament, han intervingut 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra; 3 patrulles de la Policia Local de Blanes; 4 camions del cos de Bombers; i 2 ambulàncies del SEM, el Servei d’Emergències Mèdiques, una medicalitzada i l’altra semi-medicalitzada.


L’incendi no ha provocat cap víctima i ha deixat calcinat el pis sinistrat, situat als baixos d’un complex d’apartaments que té accessos per l’avinguda Lluís Companys i el carrer Menorca. Per major seguretat, durant l’actuació, s’han desallotjat sis persones del bloc d’edificis afectat, entre ells els dos únics inquilins que hi havia a l’apartament quan s’ha produït l’incendi.


Aquest matí, efectius de la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra han fet una inspecció a les restes del pis sinistrat i haurien determinat que l’inici de l’incendi va ser fortuït. Així ha estat, a l’espera que es pugui acabar de concretar aquest extrem amb els informes tècnics que ho hauran de contrastar.


Els fets han tingut lloc a les 4’26 de la matinada d’avui dilluns 21 d’abril, quan el 112 i els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Selva Litoral han comunicat a la Policia Local de Blanes que s’estava intervenint en l’extinció d’un incendi. Tres patrulles de la Policia Local s’han unit a les tasques iniciades. L’actuació dels cossos policials ha finalitzat quan eren les 5’45 h.
Data de realització: 04/21/2014 | Data de la darrera actualització: 04/21/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300