Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de celebra Sant Jordi oferint entrades 2 x 1 per al musical “Sing Song Swing” del 25 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2014 12:37:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre de celebra Sant Jordi oferint entrades 2 x 1 per al musical “Sing Song Swing” del 25 d’abril

La promoció serà vàlida només coincidint amb la Diada de Sant Jordi d’aquest dimecres 23 d’abril. Les entrades anticipades es podran comprar a la taquilla del Teatre i a Casa Saladrigas

El Teatre de Blanes s’ha proposat celebrar amb el seu públic la festa cultural per excel·lència que és Sant Jordi amb una promoció que serà vàlida única i exclusivament durant aquest proper dimecres 23 d’abril. Es tracta que els espectadors que comprin la seva entrada anticipada per a l’espectacle Sing Song Swing que s’ofereix aquesta mateixa setmana, el divendres 25 d’abril, en rebran una altra de franc, amb una promoció del 2 x 1.


Aquesta és la primera vegada que s’ofereix aquesta campanya promocional des que es va posar en marxa el projecte del Teatre de la Costa Brava Sud, que integra els equipaments de Blanes i Lloret. Els espectadors que vulguin comprar entrades anticipades durant la Diada de Sant Jordi ho podran fer de dues maneres: a la seu de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, a Casa Saladrigas, de 10 a 11’45 h; i a la Taquilla del Teatre de Blanes de 17’30 a 19’30h.

El musical Sing Song Swing s’ha programat al Teatre de Blanes aquest divendres 25 d’abril a les 22’00 h.

Sing Song Swing: un compendi dels musicals més coneguts

L’espectacle Sing Song Swing és una producció d’Els Pirates Teatre, i està dirigit per Adrià Aubet i protagonitzat per cinc actors i actrius: Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Lluna Pindado. Com diu el títol, al musical hi ha molt de sing, song i swing enllaçat per un lligam dramatúrgic que va fent que cadascun dels cinc personatges vagi mostrant la seva manera de fer i patir dins el work in progress d’un espectacle de ficció que han de crear per encàrrec.


Amb aquest pretext, Sing Song Swing farà les delícies dels amants d’aquest gènere ja que, en poc més d’una hora i quart, resumeix la història del teatre musical. Els intèrprets reals de l’obra donen vida a la dramaturga, el pianista, el cantant-actor i les cantants-actrius. Tots ells es fusionen amb l’aparició d’altres tercers personatges de l’obra que s’escapen del llibret i que fan de veu de la consciència del què pensa la dramaturga que té l’encàrrec de donar forma a l’espectacle.


D’aquesta manera, els cinc intèrprets es transformen en personatges d’espectacles clàssics, com per exemple els de la popular parella Gilbert & Sullivant, amb dues de les peces més conegudes d’El Mikado. També hi ha una mirada més contemporània, amb peces que pertanyen a mítics musicals com ara Cabaret o West Side Story, entre d’altres.


Pel que fa a la companyia que representa Sing Song Swing, la crítica teatral ha coincidit en qualificar aquest espectacle com el més fresc, picaresc i desinhibit que han creat Els Pirates Teatre. Es tracta d’una de les companyies alternatives més antigues de Barcelona que va néixer l’any 2001 i que, des de llavors, manté els seus ideals, oberta a totes les arts escèniques i capaç d’interpretar obres de gèneres i formats molt diversos.Data de realització: 04/21/2014 | Data de la darrera actualització: 04/21/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300