Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls puntuals de Trànsit pel IV Triatló Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2014 11:45:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Talls puntuals de Trànsit pel IV Triatló Blanes

La competició es farà el diumenge 27 d’abril de 9’30 a 12’30 h aproximadament. Hi haurà vies afectades per la cursa, així com zones on estarà prohibit l’estacionament

En motiu de la celebració del IV Triatló Blanes que tindrà lloc el proper diumenge 27 d’abril, la Policia Local ha previst posar en marxa diverses mesures que afectaran la circulació per major seguretat. Les proves començaran a disputar-se a partir de les 9’30 h del matí, i està previst que finalitzin pels volts de les 12’30 h, aproximadament.

La prova de natació es farà a la badia de Blanes, a l’espai situat davant el passeig Cortils i Vieta. Aquesta primera prova té un recorregut de 750 metres, i els nedadors hauran de fer una sola volta en aquest circuit.

Per la seva banda, la cursa ciclista tindrà la sortida a la plaça Catalunya i seguirà el passeig fins enllaçar amb el passeig de Catalunya i el carrer Enrest Lluch. Des d’aquí continuarà per les avingudes d’Europa i de l’Estació i la carretera de Malgrat i girarà per fer el recorregut de tornada amb arribada al passeig de S’Abanell. Els participants hauran de fer tres voltes a aquest circuit, de manera que en total hauran recorregut 20 Km.


Respecte la tercera i darrera prova, la cursa a peu, sortirà des del passeig de Mar en direcció al Port i discorrerà per la zona de vianants fins a la confluència del passeig Pau Casals amb el passeig de la Mestrança. A partir d’aquí, el recorregut seguirà per la calçada per on habitualment circulen els vehicles fins a l’esplanada del Port. La prova d’atletisme preveu que els participants facin dues voltes a aquest recorregut, que té una allargada de 2.500 m.


Restriccions de circulació i aparcament de vehicles

Durant la celebració de la prova ciclista, la segona que forma part de la triatló, estarà prohibida la circulació de vehicles al passeig de la Marina, plaça dels Països Catalans, passeig de Catalunya, carrer Ernest Lluch, avinguda d’Europa, avinguda de l’Estació i carretera de Malgrat.

D’altra banda, des de les 00’00 h el dia de la prova –el diumenge 27 d’abril- estarà prohibit l’estacionament als carrers que formen part de la cursa. Els trams afectats són :
    - Passeig de Catalunya: tram comprès entre l’Estació d’Autobusos i la plaça dels Països Catalans.
    - Carrer Ernest Lluch: tot el tram del carrer.
    - Avinguda d’Europa: tram comprès entre el carrer Ernest Lluch i l’avinguda de l’Estació.
    - Avinguda de l’Estació: tram comprès entre l’avinguda d’Europa i carrer Mas Vaixeller.
    - Carretera de Malgrat: tram comprès entre l’avinguda d’Europa i rotonda GIP-6831 amb avinguda Catalunya.

Més informació: Policia Local de Blanes – Telèfon 972 358 666 i 092
Data de realització: 04/24/2014 | Data de la darrera actualització: 04/24/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300