Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

1.400 persones participen a la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2014 10:56:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

1.400 persones participen a la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol

S’ha fet difusió dels serveis educatius que s’hi ofereixen, com a complement a les Jornades de Portes Obertes d’aquesta setmana i la preinscripció del 5 al 16 de maig

El passeig de Mar va allotjar ahir diumenge per segon any consecutiu la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol Municipals, una experiència que va ser un èxit de participació. Al llarg del matí, unes 1.400 persones es van acostar a l’espai on va tenir lloc, en una activitat que va ser gaudida en especial per les famílies que van participar-hi acompanyades de llurs fills.


La jornada es va allotjar en 4 carpes. Tres d’elles les ocupaven les Escoles Bressol de Ca la Guidó, Can Borell i La Plantera, i la quarta incloïa una petita mostra del material de psicomotricitat de què es disposa en aquests centres. També hi havia àlbums de fotos de les activitats diàries perquè els pares i mares poguessin conèixer-les, així com una petita mostra del projecte pedagògic i la informació sobre horaris i preus per al proper any, que seran els mateixos que hi ha hagut durant els dos anteriors cursos; 2012-2013 i 2013-2014.


Entre els assistents a l’experiència també s’hi comptava la regidora d’Educació, Susana Ramajo, qui va destacar: “El què volíem aconseguir era que la jornada fos un espai de trobada on es pogués experimentar, preguntar i conèixer de més a prop la tasca que es desenvolupa en aquests centres educatius a través dels professionals que en tenen cura, un objectiu que considero plenament assolit”


Blanes compta amb tres escoles bressol de titularitat municipal -Ca la Guidó, Can Borell i La Plantera- que ofereixen atenció a infants del primer cicle d’educació infantil, és a dir, dels 0 als 3 anys. La primera infància és una etapa decisiva en la formació de les capacitats cognitives, socials i motrius. Per aquest motiu, els nens i nenes reben un tracte molt individualitzat per part de les educadores, que els acompanyen tot respectant el seu propi ritme d’aprenentatge.


Aquest curs 2013-2014 hi ha hagut dues novetats a les escoles bressol. Una d’elles ha estat la posada en marxa d’un nou servei de menjador al centre de Ca la Guidó, l’únic d’aquest nivell educatiu que encara no en disposava. L’altra és que s’ha introduït la llengua anglesa, que es treballa de forma lúdica amb jocs, danses, cançons i contes, una millora que ha estat molt ben rebuda pels nens i nenes.

Jornades de Portes Obertes i Exposició a la Biblioteca

Les activitats per donar a conèixer la tasca educativa que es fa a les escoles bressol es completaran aquesta setmana amb sengles Jornades de Portes Obertes que es faran de 18 a 20 h i que estan adreçades principalment als pares i mares acompanyats dels infants. Avui dilluns es fa a l’Escola Bressol de Can Borell; el dimarts 29 es farà a la de La Plantera i el dimecres 30 d’abril a la de Ca la Guidó.


D’altra banda, el complement del seguit d’activitats que ha organitzat l’Ajuntament de Blanes per difondre la tasca educativa de les Escoles Bressol Municipals, també ha estat l’exposició El Món de l’Escola Bressol Municipal, que s’ha allotjat fins el 24 d’abril a la Biblioteca Comarcal. La preinscripció per matricular els nenes i nenes a les Escoles Bressol municipals es farà enguany del 5 al 16 de maig.
Data de realització: 04/28/2014 | Data de la darrera actualització: 04/28/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300