Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de les activitats infantils a Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2014 02:12:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de les activitats infantils a Mas Enlaire

L’AVV de Mas Enlaire, amb la col·laboració del Mercat Blanes i l’Ajuntament, van organitzar dissabte passat diversos entreteniments per a la canalla

El barri de Mas Enlaire va viure dissabte passat una jornada adreçada especialment a la mainada que, acompanyats de familiars i amics, van poder gaudir de diversos entreteniments. Es tractava de poder participar en les activitats que es van allotjar a la Rambla Joaquim Ruyra, organitzades per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, comptant amb la col·laboració del Mercat Blanes i l’Ajuntament.


Al llarg de tota la jornada hi va haver un Photo Call en forma de mural de gran format que representava la llegenda de Sant Jordi, amb el drac, el cavaller i la princesa. Tots els nens i nenes que van voler van poder ser el cavaller o la princesa per uns instants posant la seva cara a la silueta dibuixada mentre els seus pares, amics o familiars, immortalitzaven l’instantània. Fins i tot alguns adults van aprofitar la ocasió per ser cavaller i/o princesa.


Val a dir que el mural ha estat possible gràcies al bon fer dels i les membres de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, que van fer gala de les seves dots artístiques durant unes quantes setmanes per fer el seu disseny i execució. Així, a banda del dibuix i pintura que van utilitzar per representar els trets de la llegenda de Sant Jordi, també hi havia detalls fets en relleu, com per exemple les roques que simulaven el castell. Tot plegat li va conferir una gran veracitat al Photo Call.


En la confecció del mural no es va deixar cap detall a l’atzar. Així, perquè els nens i nenes poguessin adaptar-se millor a l’espai que hi havia per poder fer-se la foto, hi havia uns esgraons a la part posterior del dibuix, de manera que l’edat no va ser un impediment per participar en aquesta l’activitat.

Passejada amb Poni i Taller de Maquillatge

Al costat del Photo Call hi havia una altra activitat força original, que sortia del què sol ser habitual en un centre urbà. Es tractava de poder donar una volta en qualsevol dels dos ponis que hi havia a la disposició de qui tingués ganes de ser genet per un dia.


En aquest cas, l’activitat estava adreçada exclusivament als nens i nenes, que van poder gaudir de l’experiència de donar unes voltes a cavall pel circuit que es va habilitar al carrer. La mainada anava acompanyada per un monitor que subjectava les regnes del poni, i fins i tot van haver-hi petits genets que van preferir fer-ho acompanyats dels seus pares.


Juntament amb aquestes dues activitats que es van fer durant tot el dia, també n’hi va haver una altra que es va reservar per a les hores del matí. Es tractava d’un Taller de Maquillatge que oferia la possibilitat a la canalla de poder-se transformar en diversos personatges fantàstics.

Data de realització: 04/28/2014 | Data de la darrera actualització: 04/28/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300