Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sorteig per designar els membres de les Meses Electorals de les Europees del 25-M


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2014 12:26:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sorteig per designar els membres de les Meses Electorals de les Europees del 25-M

Aquest matí s’ha celebrat un ple extraordinari per escollir els 306 components per a les 34 meses electorals que hi haurà per votar a les Eleccions Europees del 25 de Maig

L’Ajuntament de Blanes ha celebrat el matí d’avui dilluns un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia. Es tractava de fer el sorteig per a la designació dels membres que han de formar part de les meses electorals que s’han de constituir en motiu de les eleccions de diputats al Parlament Europeu que se celebraran el diumenge 25 de maig.

El sorteig ha servit per escollir els 306 membres que fan falta per cobrir les 34 meses dels col·legis electorals que hi ha arreu de Blanes. Per a cada mesa s’han hagut de triar nou persones: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres són per cobrir els dos suplents que fan falta per a cadascun dels tres càrrecs.


Durant els propers dies els ciutadans de Blanes que hagin estat escollits per ser membres titulars o suplents d’alguna de les meses rebran una notificació de l’Ajuntament de Blanes. En cas que vulguin recórrer, ho hauran de fer a la Junta Electoral de Santa Coloma de Farners, que serà qui haurà de resoldre les al·legacions que es presentin.

De cara a les Eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig, una de les novetats que hi haurà a Blanes pel que fa a les seus on anar a exercir el dret a votar, serà el canvi d’ubicació que hi haurà al barri de Mont-Ferrant. La nova seu electoral estarà ubicada al local social de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales enlloc del local de l’AVV de Mont-Ferrant, on fins ara s’havia allotjat. La nova seu electoral està situada davant de l’anterior ubicació, just a l’altra costat del carrer.


Tots els ciutadans i ciutadanes de Blanes que vulguin consultar online les llistres del cens electoral del municipi, ho poden fer a través de la web de l’Ajuntament, a la següent adreça: http://www.blanes.cat/eleccions
Data de realització: 04/28/2014 | Data de la darrera actualització: 04/28/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300