Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull la 1a Trobada Infantil RCD Espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/14/2014 10:15:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolBlanes acull la 1a Trobada Infantil RCD Espanyol

El Teatre s’ha omplert avui a la tarda de gom a gom per allotjar aquest esdeveniment que han protagonitzat 400 nens i nenes, així com jugadors dels primers equips

Blanes ha esdevingut durant tota la tarda d’avui dimecres en la capital dels periquitos, a través d’una nova experiència que s’ha fet en aquest municipi de la Costa Brava per primera vegada. L’esdeveniment s’ha allotjat al Teatre, ple de gom a gom de nois i noies -molts d’ells comptant encara pocs mesos-, que lluïen o bé la samarreta, o bé algun objecte que els distingia inequívocament com aficionats de l’Espanyol.


L’acte s’ha encetat amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, qui ha destacat el privilegi que significava per a la població ser la primera que haurà allotjat aquesta nova iniciativa que ha endegat el club de futbol. I es que es tractava de la primera edició de les “Trobades Infantils del Reial Club Deportiu Espanyol”, una innovadora acció d’expansió i fidelització del sentiment blanc-i-blau adreçada a tota la població infantil d’arreu de Catalunya, que ha tingut com a primers protagonistes més de 400 nois i noies de Blanes i d’altres municipis.

Una oportunitat única per a la mainada i l’afició

És nou projecte de caràcter social dirigit als més petits que consisteix en fer visites periòdiques de membres destacats del club i de jugadors i jugadores dels primers equips a diversos punts de la geografia catalana. Per organitzar l’acte, la implicació i la feina dels membres de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes ha estat clau, ja que s’han encarregat d’apamar tots els detalls que feia falta.


Un treball que, no cal dir-ho, ha estat a l’hora un orgull per a la gran família de periquitos d’aquesta vila, per haver estat escollits com el primer municipi on s’hauran fet les Trobades Infantils de l’Espanyol. De fet, a Blanes l’afició pel Reial Club Deportiu Espanyol no és pas flor d’un estiu: històricament hi ha hagut molts lligams entre la vila i l’entitat esportiva, i més encara tenint en compte que quan fa 100 anys es va crear el Club Deportiu Blanes, els seus colors d’equipament es va decidir que fossin els mateixos: blanc-i-blaus.


En motiu de la primera edició de les “Trobades”, la desena de jugadors i jugadores dels primers equips del club que han visitat el Teatre, han contestat primer diverses preguntes que els ha fet la mainada. Després han estat signant tot tipus de material: des de fotografies i pòsters fins a samarretes i botes de futbol.


A banda de comptar amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, han participat a la trobada de Blanes les penyes blanc-i-blaves de Lloret de Mar, Tordera, Arenys, Calella de Mar i Breda. També s’hi comptaven tots els periquitos i aficionats al futbol que hi ha a les rodalies, que no s’han volgut perdre aquesta iniciativa per sentir, més vius que mai, els colors del seu club.

Data de realització: 05/14/2014 | Data de la darrera actualització: 05/14/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300