Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop d’un miler de persones participen al 18è Homenatge a la Gent Gran


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2014 11:43:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop d’un miler de persones participen al 18è Homenatge a la Gent Gran

La celebració d’aquest passat cap de setmana ha inclòs un reconeixement a 10 matrimonis del municipi que han complert les Noces d’Or, els 50 anys de casats

La 18a edició de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran ha estat organitzada pel Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i la Llar de Jubilats de la Casa del Mar, amb la col·laboració de l’Associació del Voluntariat Blanenc. La celebració es va fer el dissabte 31 de maig i el diumenge 1 de juny, tots dos dies a la tarda, i es va allotjar a la pista més grossa de l’antic pavelló d’esports municipal perquè fos més accessible pels participants, prop d’un miler de persones.


La regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, van encapçalar la celebració, que també va comptar amb l’assistència de regidors i regidores dels grups municipals. Durant dos dies, els principals protagonistes de l’activitat han estat la gent gran de Blanes, ja que la festa va quedar centrada en un seguit d’actuacions a càrrec de diverses entitats integrades per pensionistes i jubilats.

Des del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha agraït especialment l’esforç d’aquestes entitats que, de forma altruista, han fet possible que un any més es pogués seguir organitzant la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que compta amb una tradició molt arrelada en el municipi després de 18 edicions. Tant és així, que se celebra durant dos dies per poder donar el màxim de facilitats perquè el màxim nombre de persones pugui assistir-hi.Fotografia: Herminio Martino
Un dels moments més emotius i especials de la festa d’enguany va tenir lloc ahir diumenge, quan es va fer un reconeixement en especial a deu matrimonis de Blanes que aquest 2014 celebren les noces d’or, els 50 anys de casats. Es tracta de les parelles formades per:
  - Remigio Toribio Sánchez i Antonia Arias Pachón
  - Juan Ruiz Jiménez i Maria Josefa Fernánez Velázquez
  - Diego Fernández Morillo i Luisa Santarén Alguacil
  - Manuel Bernabé Molina i Maria Piñol Rodríguez
  - Josep Dols Rabassa i Enriqueta Llorens Colomina
  - Enrique Sánchez Romero i Carmen Salcedo Barcena
  - Mauro Bayona Alifonso i Nieves Gracia Caballé
  - Josep Lluís Merino Calleja i Joaquina Luque Alcaide
  - Bautista Pérez Mateo i Juliana Laspeñas Escalada
  - Neus Solsona Roig i Miquel Vives Marsà

Actuacions de ball i cant a càrrec d’entitats de gent gran

El gruix de la celebració el van formar les actuacions dalt l’escenari a càrrec de sengles entitats de gent gran. Així, el Casal Benet Ribas va fer una desfilada de vestits de paper, country show i balls de saló; la Llar de Jubilats de la Casa del Mar sardanes, ball modern i sevillanes; i finalment –com a novetat d’aquest any- l’entitat NABAC va oferir una sessió de playback sota el títol Records per a tu. Totes les actuacions les va anar introduint dos mestres de cerimònies: dissabte va ser Antoni Coll, i ahir diumenge se’n va encarregar Salvador Roca.

La recta final de l’homenatge va incloure un reconeixement a les entitats de Blanes que han col·laborat perquè hagi estat possible un any més: a banda de les dues associacions de gent gran, també es va agrair la feina de l’Associació del Voluntariat Blanenc.

Fotografia: Herminio Martino
Després dels parlaments de cloenda a càrrec de la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, i de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, la XVIII Festa d’Homenatge a la Gent Gran va finalitzar amb un berenar i un ball de fi de festa.

Data de realització: 06/02/2014 | Data de la darrera actualització: 06/02/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300