Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la Setmana del Medi Ambient


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2014 07:04:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Fragment cartell Festa DeixalleriaArrenca la Setmana del Medi Ambient

S’ha posat en marxa el punt informatiu on es reparteix material de reutilització i es recull oli de cuina i piles. A finals de setmana el punt es reforçarà amb una deixalleria mòbil

Avui dilluns ha començat la Setmana del Medi Ambient, una campanya que s’allargarà fins divendres, i que s’ha organitzat coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del proper dijous, 5 de juny. Aquest matí s’ha instal·lat un punt informatiu a la Plaça d’Espanya on tothom que s’hi ha acostat ha pogut tenir una mostra del material de reutilització que hi ha a la Deixalleria Municipal, ja que el principal objectiu de la campanya és promoure l’ús d’aquest equipament i, en especial, el seu Servei de Reutilització de Material.


Es tracta de joguines, llibres, mobles, bicicletes i altres tipus de material prèviament seleccionat pels operaris de la deixalleria, que el deixen en un magatzem i que es dóna de franc perquè es pugui tornar a utilitzar. El servei funciona dues tardes a la setmana de 16’30 a 17’30 h: els dimecres és obert per als ciutadans derivats des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes i els dijous per a la resta d’usuaris.

Un altre servei que hi haurà durant aquests dies al punt informatiu és el de recollida de piles i oli de cuina usat. Igualment, s’ha repartit un tríptic amb informatiu del Servei de Reutilització de Materials, així com de la pròpia Deixalleria Municipal.

Coincidint amb els dos darrers dies d’aquesta setmana, dijous i divendres, el punt informatiu es reforçarà amb la instal·lació d’una Deixalleria Mòbil. L’objectiu és que, tots els ciutadans i ciutadanes que encara no han tingut ocasió de visitar la Deixalleria Municipal, puguin tenir un coneixement directe sobre com funcionen aquest tipus d’instal·lacions sense desplaçar-s’hi.


Aquests dos darrers dies de la setmana mediambiental el punt informatiu es traslladarà al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample, i ampliarà l’horari a la tarda. També es repartiran gratuïtament les conegudes bosses tripack per fer la recollida domèstica selectiva; cubells reixats; 1.200 paquets de bosses compostable per dipositar-hi la FORM; compost natural; així com material informatiu i divulgatiu.

La campanya de la Setmana Mediambiental està organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, la Deixalleria Municipal i l’empresa de neteja Nora.

Campanya Medi AmbientDe Dilluns 2 a Dimecres 4 Dijous 5 i Divendres 6 juny
Punt Informatiu Deixalleria,
Recollida Piles i Oli de Cuina
Plaça d’Espanya
de 10 a 13 h
Passeig de Mar-C./Ample
de 10 a 13 h
Deixalleria Mòbil, Compost
i Bosses Compostables
Passeig de Mar-C./Ample
de 10 a 14’30 i 16 a 18 hData de realització: | Data de la darrera actualització: 06/02/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300