Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Karate Blanes domina els podis al Mundial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2014 06:52:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

KARATE BLANES CLUBEl Club Karate Blanes domina els podis al Mundial

L’equip blanenc ha guanyat un total de 16 medalles: 9 d’or, 4 de plata i 3 de bronze. Dissabte l’Ajuntament va organitzar una recepció per homenatjar-los

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar dissabte passat al migdia una recepció per reconèixer els èxits aconseguits pels nois i noies del Club Karate Blanes al campionat mundial celebrat el passat mes de maig a Itàlia. Més concretament es tractava del 7è JSKA World Karate Championship, on l’entitat blanenca va participar amb un equip format per 18 persones, de les quals 11 eren competidors i competidores.

Van ser precisament ells i elles qui van centrar el protagonisme de l’acte celebrat dissabte passat, encapçalat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat dels regidors d’Esports, Educació i Participació Ciutadana; Xavier Marcos, Susana Ramajo i Miquel Lupiáñez respectivament. L’equip blanenc es pot dir que va arrasar en la competició celebrada a la localitat italiana de Terni, ja que en total va guanyar 16 medalles: 9 d’or, 4 de plata i 3 de bronze.


Els acompanyaven en la recepció els orgullosos familiars i amics, que durant tota la vetllada no es van cansar d’immortalitzar el moment a través de nombroses fotografies. També els feia costat el seu entrenador, Fernando López, qui va anar fent valuoses aportacions sobre el caràcter i manera de ser dels joves karateques.

Un equip carregat de medalles d’or, plata i bronze

Així, hi havia Gabriel Gallart, que va aconseguir una quarta posició en kata individual sènior; Zapican Muiños, que no va obtenir plaça a la classificació; mentre que Gerard Stutje va guanyar una medalla de plata en kata equip mixt i una medalla de bronze en kumite d’equip mixt. Un dels millors resultats de l’equip blanenc els va obtenir Myriam Vasselin, amb 3 medalles d’or en kata d’equip, kumite d’equip i kumite individual, així com una medalla de plata en kata d’equip mixt.


Ariadna Garcia va obtenir dues medalles d’or en kata individual i en sanbon kumite individual després que amb anterioritat ja havia obtingut sengles medalles d’or als campionats d’Europa i de l’estat espanyol. Per la seva banda, Laura del Cabo també ha obtingut dues medalles d’or en kata d’equip i en kumite d’equip, mentre que Isaac Vila no va aconseguir classificar-se.


Pau Lucena va obtenir una medalla de bronze en kumite d’equip mixt, i Maria Domenech una medalla de plata en jiyu ippon kumite. Víctor Domenech no va aconseguir classificació, mentre que Diana Luchko va sumar quatre medalles: dues d’or van ser en les modalitats de kata i kumite en equips, una de plata en kata d’equip mixt i una de bronze en kumite d’equip mixt.

Torn de parlaments i fotografia de grup

Tots els membres de l’equip sense excepció van rebre una litografia de l’artista blanenc Quico Ros que representa un paisatge marítim de Blanes, en reconeixement dels èxits aconseguits. El torn de parlaments el va encetar l’orgullós entrenador, Fernando López, qui va descriure els excel·lents resultats aconseguits en un esdeveniment de la categoria que significa un Campionat del Món de Karate-Do Shotokan. Per aquest motiu, va lloar l’esforç dels seus alumnes, a l’hora que va agrair els seus pares per recolzar els somnis dels seus fills. També va agrair l’Ajuntament de Blanes per posar a l’abast de les entitats uns instal·lacions de qualitat com són les de la Ciutat Esportiva.


Per la seva banda, l’alcalde de Blanes va explicar que els guanys aconseguits per aquests joves atletes signifiquen un orgull per a tot el municipi, a l’hora que també són un exemple perquè d’altres persones s’animin a superar-se. Josep Marigó es va afegir a les paraules pronunciades per l’entrenador, coincidint en què, en definitiva, tot és educació en la vida, ja que aquesta no és altra cosa que un esforç continuat de superació i treball.

Finalment l’acte es va tancar com ha de ser en aquest tipus d’esdeveniments: amb una foto de grup de tots els i les protagonistes, que lluïen amb orgull les medalles penjades al coll, el tintineig de les quals va ser la banda sonora del moment.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/09/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300