Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Banderes Blaves onejaran de nou a les platges de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2014 12:58:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo de bandera blavaLes Banderes Blaves onejaran de nou a les platges de Blanes

Aquest matí s’ha fet l’acte de lliurament d’aquests guardons que reconeixen l’excel·lència en qualitat i serveis, que han revalidat les tres zones de bany del municipi

El distintiu Banderes Blaves l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), en col·laboració amb la Generalitat. Avui al matí el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el president de l’ADEAC, José Ramón Sánchez Moro, han encapçalat l’acte de lliurament de les banderes blaves als representants dels municipis de Catalunya que enguany han rebut aquest guardó.


Blanes ha revalidat una vegada més la concessió de les banderes blaves, que tornaran a onejar aquest estiu a les tres principals zones de bany. Es tracta de Cala Bona (Sant Francesc), Blanes Centre i S’Abanell. Arreu de Catalunya han rebut aquest mateix guardó un total de 89 platges de 40 municipis, així com 24 ports i dàrsenes esportives.


Les banderes blaves estan reconegudes a nivell internacional. El seu objectiu és valorar i premiar la gestió ambiental, així com la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i educació ambiental que s’hi fa. Per últim, tanmateix, s’exigeix als municipis que mantinguin les platges una qualitat excel·lent del medi natural.


L’obtenció d’aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany, així com les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners. Cal destacar que durant l’estiu de 2013 el 96% de les platges catalanes van obtenir de mitjana una qualitat sanitària excel·lent, segons les analítiques efectuades per l’Agència Catalana de l’Aigua. A més, l’adopció d’actituds cíviques continuades, que eviten l’abocament de residus a les platges, així com les accions que s’efectuen en origen, també contribueixen a la bona qualitat de les nostres platges.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/20/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300