Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, capital europea de la cervesa artesana amb el IV Birrasana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2014 11:11:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, capital europea de la cervesa artesana amb el IV Birrasana

El festival s’ha posat en marxa avui, i durant tot el cap de setmana s’espera que el visitin més de 10.000 persones, des de joves fins a públic familiar

Des d’aquest divendres i fins diumenge estarà en marxa la quarta edició de Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana de Blanes que enguany presenta com a principal novetat una carpa de 1.500 m2. Organitzen l’Associació Birrasana, Cervesa Marina amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, i al seu capdavant s’hi troben els germans Pep i Kevin Andreu McCarry, així com Gregori González Núñez.


Per degustar les cerveses es compra un got del festival que va acompanyat d’un programa amb una guia on es recullen totes les varietats de cervesa que hi ha, a més de les activitats complementàries. També es dóna un pràctic regal que ajuda a poder dur la cervesa penjada al coll i en aquesta quarta edició hi ha la opció de fer mig tast enlloc d’haver d’omplir el got sencer.

Punt de trobada de la millor cervesa artesana

Durant tres dies, Blanes serà la capital europea de la cervesa artesana al concentrar en el seu passeig el bo i millor d’aquest sector a través de les 51 empreses que enguany hi participen, que han portat 250 varietats. Es tracta de cervesers catalans, estatals i d’arreu d’Europa, com per exemple de Bèlgica, Itàlia, Anglaterra, el País de Gales i França. Han vingut de lluny perquè no es volien perdre ser presents al Birrasana.


La singularitat del festival l’ha fet esdevenir un punt de trobada obligat que, edició rere edició, fa augmentar el nombre d’assistents. Les previsions són que visitin el Birrasana més de 10.000 persones. Tant es tracta de públic jove com de famílies senceres. Això és perquè des de la seva primera edició Birrasana ha estat un festival familiar, amb activitats adreçades al públic infantil i juvenil. Un dels principals atractius amb què compta la canalla és un parc amb jocs inflables, així com espectacles de pallassos, animació i actuacions itinerants. D’altra banda, s’ha contractat una empresa que subministra una xarxa de connexió gratuïta Via Wifi per garantir la qualitat de les connexions, de manera que els usuaris habituals de les xarxes socials poden divulgar als seus familiars i amics tot el què està succeint sense patir per la cobertura.

Birrasana funcionarà avui divendres fins les 2 de la matinada, dissabte l’horari serà des de les 11 del matí fins la mateixa hora de la matinada i diumenge des del matí fins a les 3 de la tarda.

Data de realització: 06/20/2014 | Data de la darrera actualització: 06/20/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300