Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Francesc Zurita guanya el “Memorial Sagasti”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/23/2014 03:37:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Francesc Zurita guanya el “Memorial Sagasti”

El jove ciclista blanenc s’ha apuntat aquesta victòria abans de competir al Campionat d’Espanya sub 23

El ciclista Francesc Zurita es va apuntar ahir diumenge una nova victòria en la seva dilatada trajectòria acumulant triomfs. Aquesta vegada va ser guanyant la prestigiosa cursa Memorial Sagasti que va disputar a Mungia, al País Basc. La competició on va participar és una de les més destacades del calendari sub 23. Prova d’això és que va aplegar una nodrida participació internacional, així com de les principals formacions d’arreu de l’estat espanyol i del País Basc.


La victòria evidencia el bon moment en què es troba el ciclista blanenc, i arriba tot just una setmana abans que hagi de disputar una de les principals cites de l’any, el Campionat d’Espanya, on té dipositades grans possibilitats d’obtenir una bona posició. En aquest sentit, Francesc Zurita ha avançat: “Enguany és el darrer en què competeixo a la categoria sub 23, ja que l’any vinent seré dels “grans” i m’agradaria fer-ho en una esquadra professional. Per això estic treballant durament des de fa molt temps ja que, com diu el meu entrenador, per a mi és el meu any “olímpic””.

De fet, el jove esportista blanenc ja va encetar aquest mes de juny amb molt bon peu al proclamar-se Campió de Catalunya sub 23. Després d’aquesta recent victòria viscuda ahir al País Basc, demà dimarts li espera una nova competició a Tolosa (Guipúzcoa), i seguidament es desplaçarà a Ponferrada, on dissabte participarà al Campionat d’Espanya. Serà al mateix circuit on el proper mes de setembre també s’hi disputaran els mundials.
Data de realització: 06/23/2014 | Data de la darrera actualització: 06/23/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300