Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Revetlla tranquil·la a Blanes amb successos puntuals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2014 09:15:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESRevetlla tranquil·la a Blanes amb successos puntuals

Els efectius dels cossos d’emergències van haver d’intervenir en l’incendi de 3 contenidors, així com en l’encesa de fogueres no autoritzades, entre d’altres casos

Ja se sap que, durant una nit de revetlla o en dates assenyalades, perquè es pugui celebrar allò que es diu gaudint de la festa en pau, ha d’haver-hi qui estigui a l’aguait per intervenir en qualsevol emergència que podria espatllar-ho tot. Es tracta dels homes i dones que formen part dels cossos d’emergència i sanitaris que, especialment durant una nit de revetlla, han de treballar encara més.


A Blanes, en general, es pot dir que la nit va ser prou tranquil·la, si bé els efectius de la Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques, van estar força entretinguts atenent diversos casos, cap d’ells de gravetat. Tres d’ells van ser sengles incendis provocats al tirar petards a l’interior de contenidors de selectiva, de manera que es va haver de requerir la presència dels bombers per extingir-los. Els contenidors que es van cremar estaven situats al Carrer Barcelona, Carrer Illes Medes i a la zona turística.

S’ha demanat autorització per a 4 fogueres

Cada any que passa hi ha menys fogueres que s’encenen durant la nit de Sant Joan; s’ha passat de gairebé la trentena que s’havien arribat a muntar fins a un nombre realment baix. A Blanes, aquest 2014 es va demanar autorització per encendre un total de 4 fogueres: a banda de la que es va fer al Passeig de Mar, formant part de la revetlla popular, l’altra situada dins la zona urbana és la que estava al costat de la plaça Molina, al barri de Quatre Vents.


Per contra, els cossos d’emergència van haver d’actuar per apagar l’encesa de dos focs que no tenien la corresponent autorització. Un d’ells, molt localitzat i que aviat es va resoldre, estava situat al barri de Residencial Blanes-Vistamar. L’altra, en canvi, tenia molta càrrega de fusta i es va haver d’intervenir amb més duresa. Aquesta segona foguera es volia encendre a la platja de Cala Sant Francesc, on hi havia nombroses persones de festa.

Data de realització: 06/25/2014 | Data de la darrera actualització: 06/25/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300